Mala som 3/4 rocny vcelku pekny vztah, velmi pozorny mily partner. Rad mi robil radost, nosil mi len tak drobne darceky aby ma potesil, pomahal mi v mojom byte s opravami, aj take, co som ho neziadala. Boli sme uz na dvoch kratkych dovolenkach a bolo super. Ked sa mi v zivote nedarilo, bol mi oporou, utesoval ma, stal pri mne. Co mi ale vadilo, ze sme sa velmi malo videli, byvali sme dalej od seba ale nie tak daleko aby sme sa nemohli castejsie vidat. Vacsinou sme sa vidali 1x za 3-4 tyzdne. Vacsinou sme si teda len volali alebo pisali cez net. Cas si na mna viac nenasiel, vacsinou travil vikendy s rodicmi a velmi casto navstevoval aj svojho kamarata. Sluboval ale, ze sa budeme vidat castejsie aj ze raz spolu budeme byvat. Prvy krat ma pozval do svojho bytu teraz na Silvestra. Stravili sme ho na chate jeho rodicov, bolo fajn. Az na to, ze na druhy den doobeda o pol 10 dosli jeho rodicia do chaty, co som necakala a bola som skoro naha. No neskor dosiel este jeho stryko a mali asi 2 hodiny rodinnu debatu, mna si moc nevsimali, citila som sa tam nadbytocna. Tak som sa isla prejst na dlhsiu prechadzku sama do lesa. Do jeho bytu sme sa vratili az navecer. Ja som bola unavena, isla si lahnut. Ked som vstala, nebol v byte, nechal mi len odkaz ze pride o 8 vecer. Nenapisal kam isiel. Ostala som niekolko hodin sama v jeho byte a bola z toho strasne sklamana. Ked sa vratil, ze bol u kamarata, ja so nanho kricala, pohadali sme sa, on ze a co sa mal kukat na mna jak spim? Dost skaredo sme sa pohadali, uz sme sa aj urazali, ja som mu povedala, ze sa nedivim, ze je v jeho veku stale sam pretoze je postihnuty na mozog on na mna krical ze ja este viac. Ja som sa chcela zavriet do izby, on mi chcel este nadavat, siel za mnou, ja som ho chcela vystrcit z dveri a zabuchnut ich, vtom ma on zacal udierat pastami do tvare a hlavy, bol dost brutalny, udieral z celej sily hlavne do tvare ale aj inde. Ja som sa zurivo branila a bila ho tiez, bola som ale slabsia, prehrvala som, zvalil ma na postel a bil a bil. Podarilo sa mi dosiahnut na svoj mobil, schytila som ho a zacala ho nim celou silou udierat do tvare a hlavy. Ked ma nechal tak, vyskocila som a usla do jedinej miestnosti, kde som sa mohla zamknut - na zachod. Neskor prisiel, nariekal, jak som ho strasne zbila a ze nech vylezem, snazil sa vypacit zamok, to sa mu ale nepodarilo, nieco hodil do dveri a rozbil to o ne. Ja som tam sedela skrcena v kute a bala sa. Po dlhom case ma presvedcil nech vylezem, ze mi nic neurobi. Tak som vyliezla, len ma poslal do izby spat, ze na druhy den ma odveze domov. A ukazal na velku hrcu co mal na cele, co som mu sposobila udermi mobilom. Vsetko daval za vinu mne, zo mna robil agresivnu hysterku co ho fyzicky napadla a tazko mu ublizila. Ja som nemala tak viditelne zranenia ako on, ale na hlave som mala tiez dve bolestive miesta po uderoch, z nosa mi isla krv, na nohach par mensich modrin, bolesti ruky pri pohybe a bolesti brucha. Na druhy den ma bez slova odviezol domov. Co si o tom myslite? Som ja vinna?
Zbil ma
A Jaja, chapem , ze ta sklamalo ked dal prednost kamaratovi. Ale o co lepsia atmosfera by nastala, keby sa to neriesilo hadkou ale pokojnym rozhovorom o tom, ze si s nim velmi rada a ze ti chybal. Uz ale o tomto nejdem dalej pisat, lebo ked si niekto precita len moje posledne prispevky tak si bude mysliet, ze toho hlupaka obhajujem alebo co. No ako som spominal, on musi byt pre teba minulost a tie rady ohladom vycitiek platia pre toho princa, ktoreho hladas. Prajem ti vela stastia v hladani
Fero, ja si myslim, ze to tu chape kazdy vratane jaji. To co som napisal o neadekvatnej reakcii z jej strany bola len taka drobnost, ktoru som si vsimol, a viem, ze ju zeny robia casto. A nemusis nic pisat stale dookola, staci trochu aj citat a zistis, ze vec ohladom bitky je uz davno vyriesena, len ty mas pocit, ze si prisiel s niecim novym. Nuz ako si spomenul, minimalne jeden naivny tu je
aj keby si neviem ako reagovala, tak ti nemá päsťami namlátiť na tvár !!!!
Bud normálna a nezačni teraz cúvať a dokonca sebaobvinovať. Je to typický príznak submisívnej povahy so sklonmi k znižovaniu sebavedomia.
Bud normálna a pozri sa na to s triezvou hlavou. Ešte kebyže dostaneš facku, za neviem čo, ale také bitky ?
Už nič nenapíšem viac, sama sa rozhodni ale aby si raz neplakala. Nemám 20 rokov a viem ako to chodí v živote, tak sa rozhodni ako si myslíš že je vhodné. Ja v tejto téme končím, nakoľko je vás tu naivných viacej a nemienim to stále písať dookola a najmä ak nejde o pochopenie podstaty situácie z tvojej strany.
Držím palce
Marek: aj nad tymto rozmyslam ze ci som reagovala adekvatne, ci mal pravdu on ci ja. Za inych okolnosti, keby sme spolu zili alebo sa vidali castejsie tak by som to nijak neriesila. Ale my sme sa vidali tak malo a s kamaratom bol furt, niekolko krat za tyzden. Nikto som u neho nebola a ked som po par mesacnej znamosti chcela ist k nemu, odmietol ma, lebo ze je dohodnuty na ten tyzden s kamaratom. Furt som mala pocit, ze vsetci su pre neho viac nez ja. Teraz som bola u neho konecne prvy krat v zivote, hrozne som sa tesila, som si myslela, ze sa toho uz ani nikdy nedozijem. Pred tymto stretkom sme sa par tyzdnov nevideli, len sme si pisali. A ked som konecne k nemu prisla a povedal, ze konecne bude mat na mna cas, mna strasne ranilo, ze ma tam nechal a zase isiel za kamaratom ktoreho inak aj tak vida skoro denne. Keby si odbehol na pol hodku, ale on ma tam nechal samu niekolko hodin. Ja som si len na chvilu zdriemla a brala som to ako strasnu zradu ze ked sa po tak dlhej dobe konecne vidime ani vtedy so mnou chvilu nevydrzi. Neviem ci opravnene, ale takto som to citila.
Keby nieco podobne urobil moj chlap, tak okamzite od neho odchadzam. Nehram sa na ziadnu hrdinku, presne toto by som spravila. Chapem, ze ludia v amoku robia rozne veci, vedia skaredo povedat a podobne...Viem sama, co znamena byt vytocena do nepricetnosti...Ale mlatit sa, udriet niekoho??? Neverim, ze ho kvoli tomuto nechas, ale pokial to urobil raz, je to v nom a urobi to znovu...
utekaj kým máš čas, mne blízka osoba tak dopadla, bitky, rany do tváre, zlomený nos, potom zlomená sánka, atd,, bude sa to len stupnovať, ak máš rozum v hlave a aspon šťipku sebaúcty a sebavedomia, tak utekaj čo najdalej !!!!!
Myslim, ze to, kto je vinny a to co mas robit je uz uplne jasne aj tebe, podla toho co pises. Este jeden moj maly postreh z celeho tvojho popisu situacie. Skusim odhliadnut od toho ako to skoncilo, a venovat sa len zaciatku hadky.Skus si nabuduce dat pozor, co vsetko vycitas svojmu partnerovi.To, ze odisiel niekam, ked si spala a nechal ti listok, ze pride o osmej nie je dovod na hadku. To ako keby ti on vycital, ze si sla spat a nechala ho tak. Zeny maju talent nahnevat sa zbytocne, ak sa ti toto podari znizit na minimum, tak urcite budes s chlapom lepsie vychadzat. Ja osobne by som dlho nevydrzal so zenou, keby mi dlhodobo vycitala taketo malickosti. Normalny chlap ta za to urcite neudrie, ale po case ti povie, ze to neklape a odide prec.
tu nejde o to kto je vinny!tu ide o to,ze ta zbil,sice si nanho kricala,bola hystericka,ale nemal na teba zdvihnut ruku.vobec ho nepoznas!sa cudujem ze s chlapom ktoreho si videla menej ako prsty na ruke,si isla niekam von.vidiet sa raz mesacne je strasne malo,ved ho ani nepoznas,bud rada ze si dopadla "len takto".!!!kazdy chlap je dobry ked ho vidis obcas.realita je vsak ina,internet zkresluje realitu!!!!
ver mi, že by to urobil,ty sprav prvý krok k uzavretiu epizódy ten, že si ho vymažeš z fejsu a na profil mu už nechoď.
Marek_123: diki za tvoje slova. Mas uplnu pravdu. Viem, ze by to dopadlo presne tak, ako pises. Ked som bola mala, bijaval ma otec. A ja som si povedala, ze si najdem dobreho partnera, ktory bude dobrym otcom aj mojim detom. Ktory ich nikdy nebude bit, ale len milovat. Pri tomto som si bola ista, ze som ho nasla. Teraz viem, ze som si len postavila vzdusny zamok a chrochtila si v nom len ja sama. A ten sa jednou brutalnou bitkou uplne znicil. Nie, nevratim sa k nemu, uz nikdy. Neviem ci teraz caka, ze za nim dojdem s prosikom, ked ma na fb stale nasu spolocnu fotku a uvedene, ze je so mnou vo vztahu. Radsej si najdem niekoho, kto mi bude prejavovat menej "lasky", nekupovat malickosti, neopravi dvere, nenapise mi kazdy den, ze ma lubi, ale bude ma mat rad a hlavne nebude ma bit.