Vie niekto ako znicit streptokoka v mocovej trubici? Doktorka povedala ze je to bezny patogen a nelieci sa zevraj, v priebehu dvoch mesiacoch som zjedol 4 balenia roznych ATB, samozrejme bez vysledku, stav sa iba docasne utlmil a opat to vypuklu. Ma s tym niekto nejake skusenosti?
Streptococous beta-haemol s Staphylococcus epidermis v mocovej trubici
Zialbohu dnesne GSE je uz len extrakt z grapafruitovych semie, a teda neobsahuje ucinny citricidal. Ten mozno este stale najst ako vyrobok firmy BioChem research corp pod menom citricidal profesional. Ine znacky neobsahuju povodny citricidal, aj ked sa tak mnohe maskuju.
Ak ti atb nezaberaju, ber odmaskovace ako NAC(2 x 600 az 1200 mg) a serrapaptazu( 3 x 120 000 IU) ktoere odstrania maskovania na zdryzenych mikroboch a potom aj atb aj ine antimikerovialne mozu dobre zabrat. Ak sa jedna o plesnove a kvasne mikroby, na to je ucinny oreganovy olej, davka musi obsahovat 3 x 200 mg carvacrolu, co najdes napr v enterickych kapsuliach firmy NOW foods, najdes napr v iherb.com
Koloidna strieborna voda na to neucinkuje, lebo sa v zaludku za par sekund znici, tj neprenikne v ucinnych mnozstvach do krvi.
poradte prosim mam strepkokoka v močovej trubici bral som ATB a tie zatial nezaberaju už ich jem ako lentilky kto ma nieake skusenosti s tim a čo mu pomôhlo vela som tu čital o Roztok GSE,koloidne striebro a rozne čaje ale nemam stim skusenosť a neviem ani kde to zohnať dakujem za rady moc
Inac zmysel slova patogen je
z gr. pathos - choroba, genesis - vznik,
takze prehlasit, ze sa to nelieci je od lekara nezodpovedne. Co vyckava, az sa choroboplodna bakteria prejavi poskodenim tela ???
Oprava
biofilmy
D-manoza
podporit probioticku floru
Roztok GSE(60 kvapiek na liter vody) znici steptokoky, aj tie, ktore su odolne na antibiotika. Zamaskovane alebo biofilmu odmaskuje N-acetyl cysteine(2 x 600 az 1200 mg) potom ich vie nasa telesna obrana alebo rozne antimikrobialne a atb znicit.
Na urinarne infekcie niekedy pomoze ich doslova odhaknut vymyt branim 2 gramov D, manozy(pol lyzicky kazde 3 hodiny aj v noci, po dobu 3 dni). Ucinna latka v brusniciach/cranberry je berberine. Tak isto je ucinny nielen na urinarne , ale rozne crevne infekcie, davka 2 x 500 mg.
Na celkove zvysenie imunity treba podport probiotisku floru v crevach branim aspon 15 gramov mikrovlaknin a nasadit si kvalitne tepelne a kyselinovovzdorne probiotika.
ATB zabiju len vysledok, ale neznicia zdroj. To je ako keby si chcel odrezat jasterovy chvost, vzdy mu dorastie. Najprv musis zarazit nejaku nezdravu zivotospravu, zmenit zivotny styl atd. potom az mozes liecit, aby si sa znova neinfikoval alebo aby nemali moznost sa rozmnozit. Na znicenie odporucam stavu z brusnic, asi najlepsia vec pre precistenie mocovych trubic. Este nezabudni pit vela cistej vody, ta dokaze zazraky s mocovym ustrojenstvom.