Ahojte mám 14 rokov a už 2 týždne ma vkuse bolí brucho okolo pupku..niekedy mi je aj na zvracanie ale nič,potom ešte ked niečo zjem tak mi príde zle a už nič iné do seba nedostanem a takto to pretrváva už 2 týždne a schudla som viac ako 5 kil.Bola som aj u doktora ten mi odobral vzorku stolice a čakám na výsledky.Prosím ak mate niake skusenosti poradte mi dakujem pekne.
Bolesť brucha
pane boze, ved ale ked mas mrle tak z toho ta brucho nemoze boliet. iba ak ta svrbi pri konecniku a v stolici mozes vidiet take male biele cervy. tu je dolezita hygiena, hlavne sa neskrabat a ten vermox by ti mal pomoct. len nezabudni ze ho mas uzivat znova po 3 tyzdnoch.
s travenim nemas problem, alebo podrazdenie zaludka alebo co ja viem co? zapal slepeho creva by bolel asi nizsie, v podbrusku vpravo...ved to mas co za lekara? aspon ti postlacal brucho a pozrel kde ta to boli?
Bola som unho a povedal že mam tu mrlu detsku ale strasne to boli aj mi predpisal ten vermox či niečo take ale ani to poriadne nezabera.
nevylúčil lekár podráždenie alebo zápal slepého čreva ?
Dakujem skusim
Aha tak potom neviem, skús počkať na tie výsledky, určite ti nasadia nejaké lieky. Ale skús aj tento čaj, bylinky sú veľmi účinné, je dobrý, 100% ti pomôže. Zatiaľ si skús dať studený/teplý obklad na brucho, ktorý bude lepší. :)
ahoj dakujem ale zbytočne mala som čaje od zazvoroveho až po ovocne a bylinkové absolutne nič..
Dostať to kúpiť v Jednote, jednoducho v potravinách. Len v Lidl alebo Tesco asi nie. Ale sú naň rôzne imitácie, len si pozri či to má fenikel, aníz a aspoň podobné účinky.
Ahoj.
Kúp si bylinný uvoľňujúci čaj detský od popradského čaju. Je veľmi účinný.
Ak to bude zmazané, jednoducho si daj do Googlu popradský čaj alebo www.popradskycaj.sk a jednoducho ťa to tam prehodí. Daj si liečivé čaje, a tam máš uvoľňujúci detský a sú tam o ňom informácie.
A nebude to menštruácia? Máš na to vek.
Skoré uzdravenie prajem! :*)