Asi dva roky sa mi nepodarilo sa dostať k zubárovi, a zrejme aj nejaký kaz sa nájde. A tak by ma zaujímalo koľko by asi tak stál zákrok u zubára, keďže to už neprepláca asi poisťovňa. Vďaka
Návšteva zubára
štátni zubári si myslím, už ani nie sú, všetko súkromníci.
ja mám tiež najdrahšieho u nás v meste, ale je aj najlepší, najlepšie recenzie na neho boli ..
trhal mi zadnú stoličku, na dva krát, dlátoval, rezal, proste nie a nie ho dať von :D - cena 80€
potom mi robil predné dva zuby, ani neviem, čo všetko, -cena 110€
ale tie peniaze nelutujem, lutujem akurát to, že som nešla k nemu skôr ..
a aj gynekologa mám súkromníka napríklad :D
ja nedam dopustit na sukromnikov, zuby mame len jedny a predsa pekny usmev a zdravy chrup za to stoji. Na kadecom insom by som setrila a aj setrim :D ale na zuboch nie.
Ak mozem tak priblizne narctnem sumy lebo presne neviem ale za taku strednu bielu plombu sa u mojho zubara plati tak cez 50€. Z toho cca odhladom cez 10€ preplaca poistovna..takze vysledna suma co by som platila je okolo 40€ ale tie ceny su fakt individualne. Ja mam asi jedneho z drahsich zubarov tak preto take sumy. Inak dobreho zubara spoznate podla toho ze ma vela pacientov a novych uz nechce brat lebo sa im nema kedy venovat :)
no jo, ja tiež nemám dobré skúsenosti so školskou zubárkou, preto som vlastne zanevrela na zubárov a mám problém sa k nim dokopať ísť; ale keď tí súkromníci sú riadne drahí, štátni sú predsa lacnejší
M 25 má pravdu. Aj ja som mal podobný problém ale s Našou školskou zubárkou. vtedy mi skoro odhnila časť sánky. Odvtedy chodím ku súkromníkovi, no jedna malá rada. Nie je súkromník ako súkromník. Hľadaj tých dobrých.
portas, ja som chodila celý život k štátnemu a teraz, súkromník po nom všetko opravuje ..
k súkromníkovi by som asi nešla, stačí normálny zubár
Keď ja som bol prvýkrát v živote u zubárky (mal som dva mesiace do 15), tak som platil 7€ a sedel som tam pol hodinu...
ale lacné to nebude..