Svrbenie a pálenie vagíny, a môžu tam byť aj biely výtok a povlak? A čo to vlastne spôsobuje? A čo je na to najlepšie? Ďakujem :-)
Čo je vlastne mykóza?
Mykozy a kvasinky su na vyse 90% sidliace v hrubom creve. Ked ich tam vynicis a nahradis probiotikami, tak ti probiotika vyrobia dost obrannych latok na to, aby ti vynicili kvasne infekcie aj inde v tele. Viac na to najdete napr cez google.sk uvedenim rng, candida kde uvadzam potrebnu zmenu stravy a potravinove doplnky na to aby si nakazu vyhubil a osidlil creva probiotikami.
ahoj, mykoza ma viacerov symptomov, a su tu predovsetkym tie, ktore si opisala. Dovodov tohto ochorenia je tiez viacero, da sa vsak uplatnit prevencia, aby si tejto chorobe predchadzala. Pri mykoze ide o premnozenie kvasiniek, ktore sa v oblasti posvy prirodzene nachadzaju, ale porusenim jej flory sa narusa ich rovnovaha a vyvolava zapal sliznice. Posielam ti jednu dobru stranku, kde je o tom dost popisane, www.medzinamizenami.sk , zo stravy by si mala zrejme vylucit cukry a tiez uzivat probiotika, video o tom som nasiel tu, www.sunpharma.sk , ktoré bojuju proti premnozenym kvasinkam a celkovo posilnuju imunitu organizmu.
Mne napriklad sposobuje zle ked si pocas svojich dni zabudnem vymenit tampon a ostane tam dlhsie ako 8 hodin.
Ja mavam mykozu- kvasinky pravidelne kazdy rok. Zena ktora to uz raz dostane sa toho nikdy nezbavi a bude sa jej to opakovat kazdorocne, tak ako aj mne.Mavam to uz stvrty rok a momentalne to mam aj teraz.Je to svrbenie, palenie a biely hrudkovy vytok bez zapachu. Najprv som vzdy pouzivala na to cipky ale nemam ich rada.Pomoct mi pomohli, to ano ale hrozne to vyteka z posvy. Teraz posledny rok mi v lekarni odporucili tabletky Gynocaps- su to tabletky ktore si zavediete do posvy po dobu siedmych dni dva krat denne (rano a vecer).Su na volnopredaj a mozem ich naozaj len odporucit.Su velmi dobre a teraz som si ich kupila znova.Hned po prvej tabletke to uz pali menej,naozaj vyborne.
Takze baby ak mate taketo problemi urcite si ich kupte.Mna vysli 7,71 eur v lekarni.
Dufam ze som trosku pomohla :)
ale niektore zeny mavaju vytok stale, to je individualne
Asi mám mykózu.... Ale keď ma nič nesvrbí, aj tak mám tie biele vytoky.... Bohvie z čoho.... Ale to mám už asi aj viac ako 5 rokov
nie nemam vytok ,teda mavam ,ale nie len tak bezdovodne ..... moze to byt ok ,ale pokial mas svrbenie a palenie je to pravdepodobne mykoza
Máte aj vy každý deň výtok?
Mám svrbenie, začervenanie a biely výtok.... Ale ten výtok mám vkuse, každý deň..... A keď som bola na gynde, tak mi povedali že ten každodenný výtok je normálny..... Je biely a bez zápachu..... Je to OK? Čo myslíte?
mykoza je kvasinkove ochorenie
jasne, moze tam byt i vytok a ....
sposobuju to noo nieco ako huby ,plesne ,kvasinky ,kupanie sa v bazene ,caste umyvanie ,lieky ,stres
lieci sa to wobenzymom ,ale su i ine lieky no nazov netusim