Ahojte , názov už asi niečo napovedá , no mám chuť sa trochu vyrozprávať . Mám 17 rokov , no asi nepatrím medzi moje rovesníčky ,ktoré milujú sociálne siete ako facebook , pokec , skype atď . Ja mám rada šport , tanec , čítanie kníh atď . Na tých sieťach som , pretože sa tam riešia veci do školy , inak by osm to už dávno zmazala. To pre info :)
V poslednom čase však mám ,že ľudia začínajú viac žiť na internete ako v reálnom živote . Píšu tam o všetkých činnostiach , pocitoch , dávajú tam fotky snáď každý deň , riešia sa tam vzťahy , rozchody , čokoľvek ....
Vadí mi to však pre jednu vec . V lete mi tam napísal chalan . Poznala som ho aj z videnia a potom sme si začali rozumieť . Videli sme sa pár krát , možno z toho niečo bude . Píšem si tam s ním hlavne keď je mimo mesta - študuje .
Ale v poslednom čase mám nervy na celý internet . Lebo mám pocit ,že ke´d si s ním hodiny cez niektoré dni píšem ,tak ani nemá chuť na stretnutie . Je akoby pohodlný , veď rozprávať sa možeme cez net a keď by bol volný byt a možeme byť sami , tak pojde .
Teraz si asi vačšina povie ,že som naivná a že ma chce len pretiahnuť , nemá záujem atď .
Povedala som mu , že mi vadí ,že si len píšeme , a že nechápem ,prečo sa nerozhýbe ,keď mi stále opakuje ako mu chýbam .
Nechápem to , ja osobne si myslím , že keď niekto s niekým chce byť , tak s ním je a nie na nete ,ale v REÁLI . Takto upadajú aj priateľstvá , večer nikto nejde von , lebo je na nete ...
Mám pocit ,že už je doležitejšie , čo ti kto lajkne na facebooku a či tam máš čo najviac priateľov , najkrajšie fotky , vtipné statusy , ako to , čo človek može prežiť naozaj - nie cez hlúpy internet ...