včera na silvestra sme sa strtli taká veľká partia..a som mnou sa dala do reči jedna holka , ktoru poznam len tak z videnia.. neuveriteľne schudla..od jesene vraj 35 kg..povedala správa výživa atd..aale čo ma zaujalo, že spomenula preháňadlá, že to patrilo k tiež významnej časti. bolo mi trápne sa jej pýtať..ale nebolo to zbytočné? a k tomu hrozne nepríjemné ? nefungujú preháňadlá len na hrubé črevo? ako viem, tak v tenkom sa všetko rozkladá a vstrebávajú sa látky..cukry tuky a všetko.a tak by to bolo zbytočné, ked sa už všetko čo pojedla vstrebe.. či preháňadlo " prebehne" aj tenké črevo ? som nejako mimo..dakujem .
Preháňadlá na chudnutie?
Účinné chudnutie, zaručené výsledky, kúra na celý mesiac len 36,- €.
Viac info na:
Prehanadla su latky, ktore telo vnima ako skdlive a preto sa ich snazi vyhodit co najrychlejsie. A to zacina uz v zaludku, pokracuje do tenkeho az hrubeho creva. Samozrejme to znici absorbciu zivin a sposobi chudnutie, ale zaroven aj oslabenie tela a zamorenie, najma pecene, ale skodi aj crevam samotnym.
Takze to je velmi zly napad na chudnutie.
Naviac je to metoda, ktoru ked prestanes pouzivat, tak naberies stratene kila velmi rychlo spat.
Tabletky na chudnutie - -odkaz odstránený- ja berem uz ThermaCuts viac ako mesiac…schudla som viac ako 12kg
Prepac..v slove prehanadlo sa niekdw vyskytuje slovo chudnutie?????
Prepac..v slove prehanadlo sa niekdw vyskytuje slovo chudnutie?????
Ja som brala obcas prehanadlo ked som mala problemy so zapchou ale bolo to naozaj len vynimocne, lebo mala som presne take problemy ako spominas Zuzova. Neviem teda ci to na kazdeho tak ucinkuje, ale ja som mala potom na druhy den krce a nemohla som ist min. doobeda nikam von, lebo by som riskovala ze nedobehnem. Musela som mat proste zachod stale poruke. A tie krce boli hrozne a to som si dala len jednu tabletku, kebyze si dam viac tak ma asi roztrhne. Urcite to nie je zdrave pre creva a chudnut sa da aj inak. Aj so zacpou sa da bojovat inak, hlavne vela pit vodu a potom davat si kazdy den aspon lyzicku nejakeho oleja, napr. oreganoveho.
Pardón.. závIslosť :O taká hanba :D
Už som začala aj ja premýšlať nad týmto ...ale tiež neviem či by to nebola najväčšia blbosť ,lebo ked vznikne závyslosť je ťažká cesta s5 . No ako to je stým chudnutím ak neberieme do úvahy že to pokazí komplet celý organizmus a trávenie aj tak by som rada vedela ako to učinkuje,čítala som že sa to je večer pred spaním? Alebo po /pred jedlom? a hned to pôjde všetko von? Neviem ja by soms a potom bála ísť asi aj kdesi von ,mala by som strach že ma ešte preženie :D .. ako to stými preháňadlami vlastne je ?
Odpovedam, len ty nič neskúšaj!V trinástich rokoch ešte nie si ani len zďaleka vyvinutá, tvoje telo sa ešte len začne meniť a chudnúť by bola najväčšia hovadina, akú môžeš spraviť.Jedine si môžeš ublížiť, a to myslím úplne vážne, môžeš si ublížiť fakt veľmi, takže prosím ťa zabudni na preháňadlá a podobné nezmysly, ktoré aj tak nefungujú!
takze i ja som chcela teda chcem schua tiez sa chce opytat ake prehanadlo je najlepsie chcem velmi chudnut mam 13 rokov a pouzivala som senny list ale pomahalo mi len ked som zdvojnasobila davku (2 caje do 150ml vody ) nepomohlo mi to velmi ale vraj prehanadlo guttalax je ucinejsie nevkg .a prehanadla nie su az take zle ale nemali by sa pouzivat dlho teda viac ako jeden tyzden prosim poradte mi dobru dietu musim schudnut aspon 5 kg