Ahojky chcela by som sa spytat ci je pravda,ze ak ma zena male prsia,nebude mat dostatok mlieka pre babatko? Alebo ze ak dojci dlho,tak ich bude mat vytahane,co je na tom pravdy prosim vas? Dakujeeeeem
Myty alebo skutocnost???
elablue-nic zle som tym nemyslela.Mala som to stastie, ze som mohla. A nelutujem nic-ani ze je to na mne vidiet
No moja mama mala tiez nulky a po porodoch ma trojky ale kedze nedojcila tak ma prsia pevne ako nejaka mladica a to ma uz 51 rokov.
tak moja mama mala ,,nulky,, no a po tehotenstve a dojceni 2 deti ma teraz 3ky:)
a urcite je materinske mlieko zdravsie ako nejake ,,umelo pripravene,,
Panika ale nie kazdy moze dojcit a ja neodsudzujem ani zeny ktore nedojcia lebo si nechcu znicit prsia lebo tomu sa vyhnut potom neda.Nemyslim si ze maju svoje deti menej radi nez ine matky ale jednoducho sa boja,kazda z nas chce byt predsa pre svojho muza pritazliva.
podla mna to nie je len o mlieku. Je to aj o kontakte matky s dietatom. O tom najintimnejsom
Myslim si ze je to na zene ci sa rozhodne dojcit alebo nie.Mna a mojich surodencov mama nemohla dojcit zo zdravotnych dovodov no a boli sme menej chorlave nez ine deti takze nic nam to neuskodilo.To je len taky mytus ze je to pre deti zdravsie.
No tak k tej prvej otazke.Mnozstvo mlieka nezavisi od velkosti poprsia niekedy ma zena s velkymi este menej nez ta s malymi.No a s tym dojcenim no tak je to tak ze cim dlhsie dojcis tak tym viac sa prsia ponicia,je to tak.
pre mňa bolo prvoradé,že kojím,bolo mi jedno ako budú vyzerať....ale je to asi individuálne.