Efektivne spalovanie tukov

Príspevok v téme: Efektivne spalovanie tukov
lila55555

Mam 22 rokov a potrebujem schudnut z 70 kil na 57 kg pri vyske 169cm. Mam vysoke percento tukov a prosim o radu, ako by som co najucinnejsie mohla spalit cca 13 kg tuku. Chcela by som to stihnut este do aprila. Ake cvicenie by som mala robit? (kardio, beziaci pas...?) S vydrzou nemam problem, len potrebujem aku taku istotu, ze ta namaha bude stat za to. :))

Nela41

Keď nemáš so správnou stravou problém ako to, že máš o pár kíl viac akoby si chcela? Aj napriek tomu, že sa to všade píše najmenej 5284845612561815151 krát si nepochopila že alfou omegou je v chudnutí strava a že ak by si jedla správne už dávno chudneš respektíve nepriberáš a že cvičením telo formuješ, prípadne pomáhaš rýchlejšie spaľovať tuk ale aj tak 80% úspešnosti je strava??? Lebo ty píšeš, že nemáš problém so stravou a s výdržou nemáš problém tak ja teraz neviem prečo máš nadváhu ;)

lila55555

kratkodobe chudnutie ma nezaujima, nebudem predsa chudnut az 13 kil s tym, ze ich znova naberiem aj s bonusom... viem, ze spravna strava patri k tomu uplne bez debaty, s tym nemam zaiden problem. a pre mna je najvacsim motivatorom to ze sa lepsie citim a ze obleciem 36 velkost... :) mna vzdy tie sporty bavia len par mesiacov a potom ma to prejde a tomuto musim predist alebo si vybudovat silnejsi vztah a volu k sportu ( len najvacsi problem este je to ze musim chodit sama do posilky :(( a to mi vadi). Zaujimalo ma hlavne aky druh sportu je idealny na spalovanie ( viem aj ze musim dosiahnut urcitu tepovu frekvenciu) len ci neexistuje nieco vyslovene ucinne...

Magy

lila55555 - v prvom rade sa chcem spytat, co bude potom, az tu hmotnost dosiahnes.
pretoze chudnutie je jedna vec, to je najmensi problem. ovela vacsi je si tu hmotnost, pripadne postavu udrzat. takze to zjednodusime - chces len kratkodoby vysledok a potom ti je fuk, co bude, alebo to chces nastalo?
podla toho vyberaj aj aktivitu.
na kratkodobe chudnutie je viacmenej jedno, co budes robit. hlavne nech to je intenzivne.
ak vsak chces, aby si mala dobru postavu natrvalo (a to znamena CELY ZIVOT), tak si vyber aktivitu, ktora ta tesi! aby si ju nerobila so zatatymi zubami a myslienkou "on boze, uz zase musim..."