prosim, potrebujem poradit!! uz niekolko dni mam na intimnych miestach biele hrcky, take malicke, zarastene chlpky to nie su na 100% a ked som tie vyrazky stlacila, aby som ich vytlacila, akurat zacala rosku krv tiect...strasne sa bojim, ze je to nejake choroba( vychadza mi z toho syfilis), ale nerozumiem tomu- predtym, ako som to dostala, som s priatelom mala len chraneny sex..co mam robit????????????
prosim pomoc!!!! biele hrcky na intimnych miestach!!!!!!
ale to nie je tvrdy vred, len take male nebolestive vyrazky, asi sedem ich mam ale len na lavej strane
neplac, nejak sa to vyriesi - syfilis ma 3 stupne - 1.tvrdy vred - dost velky a skaredy, casto mokvajuci, 2. vredov zacne pribudat, su zapalene 3. bezpríznakové obdobie mozno aj 10 rokov a potom si cela chora... 1. a 2. stupen su liecitelne, takze vydrz, ci sa to nerozsiri, ak hej, okamzite bez do nemocnice
a syfilis (aspon podla toho, co som cital) mozes chytit kdekolvek, t.j. aj na verejnych hajzloch... mam 14 a mam podobny problem, ale nemam az take priznaky... sex zatial ziadny, ale chytit som to mohol kdekolvek, stale dufam ze to neni syfilis... hanbim sa to povedat rodicom a na urologiu necem ist, lebo nechcem aby ma ohmataval 60rocny dedo... zatial sa to snazim riesit na forach, skus to aj ty... ked tak chodn na sexus.cz alebo syfilis.sk... a mam este jednu otazku: mas tvrdy vred alebo len take "miniakne"? ja mam druhu moznost ale nezapada t ku syfilisu... ako som pisal, pozri si tie linky, moze to pomoct...
ale nerozumiem tomu, ako by som to mohlo dostat..je mi do placu..
chod na gynekologiu tam ti poradia... je mozne ze to je syfilis