Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesť podbruška

Príspevok v téme: Bolesť podbruška
zuzic-ka

Prosím vás poraďte mi čo to môže byť. Nenormálne ma bolí na pravej strane podbruška. Menštruáciu by som ešte nemala dostať, vlastne to pretrváva od poslednej menštruácie čo je asi 2 týždne. Bolí ma to na dotyk, ale aj v klude. Mám 16 tak bojím sa prečo to môže byť.
Za odpovede voprede ďakujem :(

Nikola123

zuzicka asi ťa moc nepotešim, ja som v lete zažila presne toto čo opisuješ.

Neopisateľná, neznesiteľná bolesť v podbrušku na pravej strane. Prvé bolesti začali nad ránom, najprv som si myslela, že to bude asi menštruacia, ale bolesť počas dna zosilnela, a vedela som že to nemôže byť menštr. bolesť ale niečo čo som doteraz este nezazila.

Najprv sme si mysleli ze je to slepé črevo, nič nepomáhalo, celý den som prelezala v posteli v silných bolestiach, nič mi nechutilo (za celý den som zjedla kúsok sucharu, pojedla som niekolko tabletiek, ktore mi vždy pomohli pri akejkolvek bolesti, no na túto bolesť nezabralo nič...

Po celom takomto hroznom dni, sa už oco na mna nemohol pozerať ako hrozne trpím a zavolal ihned záchranku, odviezli ma do nemocnice, kde mi do rána robili niekolko vysetrení, nemohli mi zistiť čo mi je, az na druhy den jeden dobrý pán doktor, konečne zistil ze mám cystu na vaječníku ( 7cm) a este v ten den mi ju museli vyoperovať, lebo by sa mohla pretrhnuť a mohlo by sa stať ze by som ostala neplodná.

Ale chválabohu, uz to je za mnou :) Prebehlo to všetko tak náhle, predtým som nemávala nikdy žiadne bolesti a zrazu nejaká nebezpečná cysta o ktorej som ani netušila...

Preto ti radím milá moja, ihned chod ku doktorke, nič nenechávaj na náhodu, nemusí to byť cysta, ale nikdy nevieš

zuzic-ka

tak asi budem musieť zájsť aj keď dosť nerada k nej chodím keďže je dosť stará a príde mi blbé sa nejakej babe čo už by mala byť v dôchodku s takýmito vecami zdôverovať..ale lekárku si asi nevyberiem..
ďakujem aj tak za rady..po novom roku už zájdem k lekárke a uvidím čo mi povie :/ ale veeeelmi sa bojím :(

orchidejka

ja byt tebou tak zajdem k tvojej detskej doktorke, ona ti brusko i podbrusko prehmata a snad zisti co by ti mohlo byt. my mozeme naozaj len hadat a ako si napisala, dvoj ci trojtyzdnova neustala bolest urcite naznacuje ze nieco by nemuselo byt v poriadku.

zuzic-ka

nie nezvraciam, ani teploty nemám, proste nič..do teraz som nič také nemala až teraz..a mám strach či to nebude niečo vážne lebo dosť silno to bolí

mellisa

A nebude to ovulácia? Možno patríš k tým babám, ktoré majú počas ovulácie bolesti.
No môže to byť aj cysta. Slepák by to tiež mohol byť, ale pokiaľ nezvraciaš, nemáš zvýšenú teplotu tak neviem....