ahojte, nadabila som na nazor, ze chemoterapia nie je taka skodliva ako sa o nej hovori, a ze niektore chemoterapeutika su rastlinneho povodu. je to tak?
Škodlivost chemoterapie
Ja sa tu s nikym nedohadujem, len sem uvadzam nazory inej skupiny lekarov, co maju iny prostup k lieceni rakovin, nez velka vacsina. A kedze maju uspechy a su potlacani v literature, a komunikaciach, povazujem si za povinnost sirit ich vedomosti a skusenosti aj na tomto fore. Samozrejme ja sam sa podla tych rad spravam a mam s tym znacny uspech. A to aj pri rakovinach, o com som sa mohol presvecit na viacerych ludoch, co dali na moje/tj vlastne mojich lekarov nazory a prax.
Najma co sa tyka gravioly, betaglukanov, a enzymov.
Nema vela skusenosti, len 4 pripady dokopy, ale uspech bol u vsetkych styroch vacsi, nez by bol z chemoterapiou, a to bez poskodenia tela.
A podla roznych lekarov, ktorych periodika odoberam je tych prostriedkov velka hromada, ja osobne som sa zabezpecil a drzim si v zasobe DMSO, chagu, graviolu, cezium chlorid, betaglukany silne enzymy, jod, citral, a oxidatory(MMS1 a MMS2),aby som sa sam a moji rodinny prioslusnuici vedeli branit, ak si zvolia inu cestu, nez im odporucaju ich lekari.
A na namietky, ze to je nespravne a nedokazane sem znova uvediem zdroje ako
www.cancertutor.org
Prave vysla nova kniha ako bojovat alternativne proti rakovinam, ktora ma podla informacii uvedenych az 350 roznych oskusanych prostriedkov.
www.alternativecancerresearchinstitute.com
a kedze nikto iny sa neodvazi v USA otvorene robit reklamu alebo uverejnovat vysledku liecenia alternativou, lebo to si vymohli onkologovia , aby to bolo trestne, tak sem dam este aspon vysledky z jednej z Mexickych nemocnic, kde liecia alternativne a porovnanie s priemerom v USA, kde liecia rakoviny oficialne len chemoterapiou, ziarenim a chirurgiou
Rozdiel statistiky prezitia je privelky, aby sa to dalo donekonecna zamlcovat a potlacat, a sveci jasne v prospech inych/alternativnych metod, pozri na grafy na porovnanie.
www.oasisofhope.com
Inac tam davaju znacny doraz aj na stravu a aj v tom sa da urobit velmi vela, je plno jediel, ktore zamoruju telo a su jedla, co ho odmoruju a pomahaju bojovat proti rakovinam.
cysticka fibroza,svalova dystrofia,choroba motylich kridel...je tolko chorob co sa nedaju liecit a maju taky tazky progres ze rakovina je pri nich uplna malina...
najlepsie na tejto teme je, ze o rakovine,ako ju liecit a ako jej predchadzat maju plnu hubu kecov ti, ktori o nej vedia len z pocutia...okrem llek samozrejme(Veronika prajem ti vela zdravia,stastia,pracovnych uspechov a vela vyliecenych pacientov v novom roku!)
a mimochodom,vsetci sa idete pokakat z rakoviny a mudrujete tu o zdravom stravovani a bla bla bla,ze kraskaham,ale ja som napriklad zvedava keby mila kraska dostala taku SM,co by robila...mohla by si doma pestovat v bio kvetinaci v bio pode bio klicky a jest ich aj cele mesiace aj tak by jej to bolo figu platne...
toto je totalne tema o nicom,lebo ludia co su naozaj chori vam sem nepisu a to ze sa tu ZDRAVI dohaduju "co by asi robili" keby boli chori je uplne zbytocne lebo zdravy clovek si nikdy nevie predstavit ake to je a ako bude reagovat a co mu choroba prinesie...
a nebojte sa tolko tej rakoviny preboha!!!!rakovina sa dnes uz da vo vacsine pripadov liecit!!!co taka sarkoidoza,skleroza multiplex,tazke autoimunitne choroby???o tychto chorobach sa nepise,nikto zo zdravych ich nepozna a pritom su omnoho zakernejsie ako rakovina...
a ak uz niekto nechape ze existuju latky, ktore dokazu vytiahnut tazke kovy, a radioaktivitu z tela, ze o tomto sa vobec bavime v 21. storoci, tak potom sa necudujem nicomu uz.
llek, ano to viem ze vegetariani maju rakovinu kvoli nedostatku zivocisnych enzymov, ako lyzin, prolin, a zaplesnenemu telu kvoli nadbytkovemu jedeniu obilnin. sportovcom sa moze prekyslit telo z kyseliny mliecnej. chudi niekedy fajcia, alebo sa stresuju. NIKTO NIKDE NEPISAL, ZE CHUDI LUDIA MAJU PH TELA V PORIADKU MOZNO JEDIA LEN KYSLOTVORNE POTRAVINY, ALE MIERNE. male deti nemaju vytvorenu imunitu. takto by sa dalo pokracovat, a avela sportovcov berie steroidy. ved uz aj mali chlapci ich jedia, a kto si dnes kupuje zivocisne vyrobky z biochovu, nikto. aj ked sa akoze zdravo stravuju.
Mne nemusis mila Kraskaham hovorit ako vyzeraju onkologicki pacienti, ja ich vidim kazdy den. Ty nemas ani len predstavu o tom aka je realita nadorovych ochoreni a co su to za ludia. Su uplne normalni, cele spektrum ako keby si isla po ulici. Aj chudi, aj tucni, aj maldi, aj stari, aj masozravci aj vegetariani, aj lenivci aj sportovci, proste z kazdej skupiny. Mnohym by si asi tazko mohla hovorit o zmene zivotneho stylu, kedze nic zle nerobia ani nejedia, vyznelo by to ako vysmech.
Ziadny enzym nevydrzi teplotu nad 55 stupnov celzia. Takze varene, pecene, sterilizovane a pasterizovane jedla neobsahuju ziadne enzymy.
Jedine surove jedla ich obsahuju a aj to nie vsetky, lebo "ludska mudrost" pri slachteni roznych polnohospodarskych produktov ich minimalizovala pre ich neprijemnu chut(rozkladaju=stipu na jazyku obvykle)