Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Haluxy

lencok1

ahoj justin, si mila ze si sa ozvala, moja mamina sa rozhodla pre pracovne a rodinne veci ze to musi odlozit na jesen, ale urcite si to chce dat spravit(i ked lepsie by to bolo asi na jar alebo v lete)!!!...preto ma zaujima ako sa dari tebe, ake to bude potom, napisem ti aj na ten mailik aby sme boli v kontakte:), este raz dakujem ze si napisala!

justin

Este si sa neozvala ,neviem ci ste problem vyriesili,ja sa pomaly tesim kedy uz budem ako druhi ludia normalne chodit.Trva to uz strasne dlho .Minuly pondelok mi vybrali stehy,mala som vtedy nejake problemy,ale tento tyzden je uz dobry.Necitim sa tak ako prv,a dufam ,ze ked doktor v pondelok (tento) povedal ,ze este 2 tyzdne sadra,tajne verim ,ze mi ju daju dole uz v pondelok.Naozaj je to strasne,dlho sa to lieci.a co mamina?Asi som napisala zly mail ,ak chces mariannar@zoznam.sk

justin

Mozno som sa zle vyjadrila,ale tu kost mi vysekli,druhy prst sa musi vyrovnat a ranu zasili.Ja som to aj pocula,nemozem povedat, ze citila skor taky tlak,robili mi to v Zlatych Moravciach.Predtym som mala ist do Novych Zamkov,nova nemocnica.Tam ale hovoria asi o 3 tyzd.PN,noha nie je v sadre,lebo oni nezlomia asi ten druhy prst.A ake metody druhe mate vyhliadnute?Ja som mala urobeny aj priamic na halux,taka ortop.pomocka,ale velmi to nepomohlo.Ani sa mi ju velmi nechcelo davat.Mamina nech to velmi neodklada,ak je to mozne ,este vzdy sa moze objednat niekde.Na leto je to lepsie,potom sa nosia otvorene topanky,ked to bude boliet, nemusi si nohu davat do ciziem.Ja napr.som to mala naplanovane na 22.03.v tych NZ,mozno som mohla mat aj za tym,bude jej to rast aj viac.Ja velmi dufam ,ze to do jula bude v poriadku. Ak chce preco by nemohla napisat,kludne,ja som sa tiez snazila najst ludi ,ktori si to dali robit a kde,aj ma odhovarali tu.Ale potom po rozhovore s pani, ktora si to dala tu,a neumrela ako povedala ,ved nejako bude.Vysledok nevie ani ona .Ale 12.03 to mala urobene,sadru uz nema ,ale topanky uzke este neobuje.A je na PN,Tak aj ja to podla nej ratam,kolko asi.Ale rany sa hoja individualne,teda kosti tiez.Dam ti moj mail ak budes chciet dalej nieco.marianna@zoznam.sk.Vela stastia.

lencok.

justin dakujem ti ze si mi napisala. Moja mamina chcela tuto operaciu podstupit v Ziline...co ju vsak odradza je cas kym sa to zahoji: 4-6 tyzdnov, potom rekonvalenscencia...nakolko ide leto rozhodla sa to nechat na jesen...ak som dobre pochopila tebe tu kost nevysekavali...chcela by som ta poprosit ci by si mi mohla podavat info ako sa ti dari, ako sa to hoji,a po nejkaom case ci to stalo zato...a kde konkretne si si to davala robit? mamina sa tiez boji sekania a pocula ze to moze narast znova...preto rozmyslame aj o inych metodach! Chcela by som aby s tym maminka mala konecne pokoj, nech sa s tym uz netrapi...aby si mohla konecne bez problemov obut topanky!

justin

No velmi aktualna tema pre mna.Kedy a kde sa to chysta tvoja mamina?Ja som tuto operaciu absolvovala teraz v pondelok,23.04 a teraz sedim na fitlopte ,nohu mam v sadre ,no poviem zabava to nebola.Jednu operaciu som zrusila ,nechcela som ist kvoli tomu do nemocnice,pre mna bolo vela aj 3 dni .Potom som skusala 1 dnovu chirurgiu na Kozej ulici v Bratislave,ale ked mi povedali ,ze noha 6 tyzdnov v sadre ,ani nahodou.
Mam deti
prvak,a 3 1/2 roc.dieta,noha v sadre nepredstavitelna vec.Ale nakoniec som si to dala u nas ,jediny doktor ,ktory s tym nema problem bez narkozy ,len sa miesto opicha mezokainom,to sa dalo prezit,druhy prst ak je posunuty ja som ho uz mala poriadne
sa zlomi ,rana
sa
zasije ,noha sa dala do sadry a
isla som domov.Ja som to chcela
ambulantne,bez narkozy,pre mna to bol mensi stres takto.Bolesti potom sa daju prezit,ATB som uz dojedla,este anavenol na zily,a tiez jem CA,MG Zn,
aby sa to rychlo zhojilo.Mamine prajem vela stastia,nech s tym velmi neotala,mna to stalo uz tolko nervov.Jedna operacia
sa
odlozila kvoli lekarovi,prvu som zrusila ja pred mesiacom. Mne to urobilo aj dieru do topanok,aj som uz nemohla poriadne v nicom chodit ,ved nejako bude.Ked sa poprepletaju prsty je to horsie.Keby som mala poradit ,treba si to dat skor,ako
sa prekrizuju,vykrivuju prsty.Mozno by to nebolo treba zlomit,na roznych miestach to robia a roznymi sposobmi.Aj bez sadry,len sa to vysekne.Ale vraj vtedy to moze narast
znova,takto ze nie.Tak dufam ,ze nie.Aj
ja som stale dufala na zazrak,na kostihojove masti ,ktorych mam doma hromadu,aj homeopatiu mam predpisanu,ale to som neskusala.Aj
ultrazvuk moze rast zastavit,ale nezmizne to,iba utlmi bolest.Tak teraz som doma a dufam ze to prezijem,lebo noha v sadre nie je velka zabava.

lencok

m janik, je to mozne aj v pripade ked je halux velky a dochadza uz k prekrizeniu druhemu prstu na palec(mylsim ze sa to vola kladivkovy prst)...inak verim akupunkture, mne pomohla isty cas s krcnou chrbticou