..medzi ludmi a sama so sebou, ked uz od raneho detstva nevidim na svete nic ine nez mizeriu? Ked su vtaky hlucne, kvety smrdlave a slnko vtierave? Ked lutujem ze kazde rano musim otvarat oci a divat sa svet o ktorom ostatni hovoria ze je utešený ako 5 bielych poníkov cvalajucich po zelenom kopčeku a vsetko co vidim ja je len stuchnutá nehybná prázdnota a tužim sa plaziť, nie ist este nizsie, az pod zem? ked mi je nevolno uz len pri pomysleni na dalsi den nasadzovania si masky a predstierania zaujmu o tento nonsens? preco dokazem takto lyrizovat a onanovat len nad hnusmi a negaciou a lutovat tragediu mojho bytia? som sebetredna alebo chora? alebo som sa len nechala zlakat temnou stranou a ak zmenim myslenie bude svet krasny ako keby zadarmo rozdavali tatranky?
Ako prežiť..
dakujem vsetkym za prispevky.
Slecna A. vyrastla som v nezdravom prostredi s emočnym upirom a depresivnou zenou, ktora sa mi vyhrazala samovrazdou. asi tak :)
Jane_3sto18 dakujem za kompliment, ale uz v tom povodnom texte som napisala ze taketo arabesky zo slov mne samej pripadaju akoby som sa vyzivala v tej negacii
Jane_3sto18: o čom píšeš? vyzerá to zaujímavo.
goriliazena: osobne ti odporúčam vycestovať a ver tomu že viem, prečo ti to odporúčam. Najlepšie ešte s niekym kto by sa s tebou vedel o tomto porozprávať.
To netuším. Každý má zas iný vkus, čo píšem aj a páči sa sto nezaujatým ľudom, tebe sa páčiť proste nemusí.
A neviem aké presné drísty si myslel. Myslíš niečo poučné alebo nejaké príbehy že boli zle napísané?
Mozno budes svetla vynimka.
DAkujem, že odsudzuješ to, čo si nikdy nečítal. Prečo myslíš, že by som písala drísty? Len preto, že nie som celkom psychicky v pohode? Alebo preto, že píšem na toto forum a na toto forum chodia len ľudia, čo nevedia vypustiť z huby nič iné, len drísty?
Dovolím si tvrdiť, že moja literatúra sa páčila veľa nezaujatým, zdravým ľudom, i ked im možno prišla trošku moc temná a pochmúrna, ale je to dobrá terapia...
Ja ti tú knihu milerada venujem, ked ju dopíšem.
Ja som si precital vela knih a vsade som narazil na dristy, tak neviem, co budes pisat ty, ale asi tiez dristy, predpokladam:) Len ty si myslis, ze to nie su dristy.
Aj keď všetci vyzeráme pomerne podobne, líšime sa od seba vnútorne...vlastnou prirodzenosťou. Každý z nás má za sebou iný vývoj, iné podmienky,v ktorých sa formoval. Tieto sú pre neho určujúce, tvoria jeho osobnosť a cez ňu nazerá potom na svet. A to je to,čo musíš zmeniť, ak ti nevyhovuje tento stav, v akom si. Svoju vlastnú osobnosť a to poznávaním a pochopením. O čom tento svet je, a prečo nie je práve najvhodnejšie vidieť a vnímať ho tak, ako to robíš ty. Netreba si ráno dať masku...treba sa otvorene pozrieť okolo seba a uvedomiť si, že svet je len taký, aký môže byť, ani lepší ani horší. :o) Že je pre tvoje zdravie podstatne lepšie cítiť pokoj a kľud a nie neustále zhnusenie, lebo to potom prenášaš do celého tela a to máš potom aj v sebe. Tak ako chceš vidieť hopsajúce koníky, keď máš v sebe obraz mrcín? ;o)) Ten filter nezničíš nikdy...iba ho môžeš pozmeniť. Proste sa snaž nebrať všetko tak pesimisticky, ale skôr veselšie a s tým myslím až taký problém nebudeš mať, súdiac podľa tých tatraniek. :o)))
pan d. - koho drísty?
Život na hrane? Experimentovať, skúšať nové veci, cestovať? Neviem, ako žiješ, ale ak žiješ stereotypne, alebo niečo v tvojom živote nefunguje, zmen to. Život je zmena, zmena je život...hyb sa, pracuj na sebe, maj ciele, snaz sa ich dosiahnuť....ber život ako hru s mnohými levelmi