ahojte, ani neviem ako vam to mam napisat, jednoducho ma nebavi zit a neviem ako dalej. moj zivot vobec nevyzera ako ten vysnivany, myslim skor pocitovo,dusevne. pripadam si divna, pretoze si neviem najst ziadne skvele kamaratky, ktore by mali rovnake nazory a pozerali sa na svet rovnako ako ja, viete, take tie prave, ktore vidite vo filmoch a chodia spolu na nakupy a viem,ze take priatelstva existuju. na jednej strane je chyba vo mne, v tom,ze som introvert a ak niekoho poznam prilis kratko, nehovorim o sebe vela, pretoze som sa uz parkrat v ludoch sklamala a mam nieco ako blok s myslienkou, co ak sa to stane znovu.a na druhej strane s dievcatami si velmi nerozumiem, nemam rada ohovarania, afektovanost a stale niekomu vysvetlovat ako skvelo vyzera, pricom odpoved znie,ale nie,vyzeram strasne a pritom si za den da min.10 fotiek na socialnu siet,je to divne len mne? a tak si to nejak vynahradzam priatelmi, vzdy mam dlhodobejsie vztahy,mala som dva a nikdy som nebola dlhsi cas single, trvali cez dva roky. a priatel je nieco ako taky kamarat,kamaratka a priatel v jednom, pricom mu mozno az prilis doverujem, pozna ma dokonalo. a potom, ak sa s takymto priatelom rozidem som sama. a dalsi problem je moje nizke sebavedomie, nie som pekna a neviem sa cez to nejako preniest, mam akne a tak nechcem velmi chodit medzi ludi na diskoteky, chaty, kde by ma videli bez makeupu. moja sestra je pritom uplny opak, vzdy je s kamaratmi,nema ani jednu volnu chvilu, kedy by sa nudila. a ja uz to takto nevladzem, skor zivot prezivam ako zijem. citi sa niekto podobne? ja uz fakt neviem,co so sebou.
Duševne prázdna
Ahoj :)
ja som sa tom presne tak isto,
neviem sa zmieriť s tým aká som a kvôli tomu mám často aj depky.
Preto si rada prečítam nejaké rady.
Extraverti byvaju vnutorne ovela prazdnejsi ako introverti, pretoze energiu musia cerpat z kontaktu s ludmi. Introvert ma bohaty vnutorny zivot, ktory si dobija a doplna najma osamote. Styk s ludmi-a ano, aj s priatelmi-je pre introverta vydaj energie, ktoru musi doplnit opat osamote. Si normalna, len si mensina. Poloz si otazku, ci naozaj tuzis po plytkych kamaratstvach, ci ich naozaj potrebujes k zivotu, ale to chces zazit len preto, aby si zapadla k extravertnej vacsine.
Proste si introvert, žiješ úplne normálne, jedna dve dobre kamosky by sa ti určite zišli, ale nie take falošné, ako opisujes. Su aj normálne baby. Len treba dlhšie čakať a nemať priveľké očakávania. Snaz sa vytvárať si aktivity, kde budeš v kontakte s ľuďmi, naucis sa viac komunikovať a zoznamis sa s co najviac ľuďmi. Pár z nich bude určite stáť za priateľstvo. A nesmieš sa tak viazať na priateľa...veď vieš.