ja stale nechapem tomu ako vobec vznikaju a preco su, ale strasne to chcem pochopit. ako moze niekto dostat schizofreniu alebo psychozu ? ako vobec niekto moze dusevne ochoriet? nwm sa vzit do toho
Duševné choroby
Aha.
ked niekomu preskoci, tak to po case skoci naspat? by ma zaujiamalo, ze co si ten doktor myslel, ze kam to skočí? z mosta do prosta...
V tom tazsom štádiu úplný nezáujem o okolie, o seba, zanedbavanie hygieny, stravy
pan d,
to vazne si neplakal? :o
Mna by zaujimalo preco si ta migel tak prisvojil/oblubil, ze ti neda žit? mozno ma schizu tiez, tak je rad, ze nasiel parťaka :D
Pocity beznádeje, myšlienky na samovrazdu, plač, sebalutost, nenávisť, pocity že svet je hnusny a tak podobne, že život nemá zmysel ...to je depresia.
S tým plakaním je to pravda:)
Ja napr. neviem pochopit, co je to depresia. Ako sa to prejavuje??? Placete alebo ako to je???
Ja ked som mal silne depresie, tak som mohol tak akurat lezat a sem tam som odbehol na net, inak som nemohol robit absolutne nic. Zaujimave je, ze ja som zazil len silne depresie. Ja neviem, co je to slaba alebo stredne tazka depresia.
Ja som este neplakal, myslim, ze raz na pohrebe za babkou.
Migela len odstrelit. Zalubil sa do mojej diagnozy a pri tom ani sam neviem, co to je za ochorenie:)
a mne bolo povedane:"Pokial vies plakat, tak je este dobre."
..no, migel sa uz asi odtrepal :D