Ahojte keď som bola po prvy krat po 17 rokoch na spovedi tak v spovednici ked som hovorila hriechy a ľutosť počula som mužsky hlas akoby v ozvene nadomnou. Neviem si to vysvetliť. Lebo farar hovoril normalne a on tam nemôže mať mikrofon, to by bolo všetko počuť až von. Myslite že je možne že som počula Boži hlas? Nesustredila som sa čo hovoril, lebo som sa sustredila na hriechy a potom hovorenie lutosti a ten hlas nadomnou mi do toho niečo hovoril. Myslite že je to možne? Prosim o odpoved niekoho veriaceho. Ďakujem
Počula som Boži hlas v spovednici?
To si nevšímaj, to sú iba zvukové efekty...
mam podobnu skusenost: raz boli u mna dvaja kamosi, neveriaci v kuchyni u nas doma si vsimli kriz kde bol napis INRI, uz ked sa tema zvrtla na nabozenstvo, som nejako podvedome rozmyslal, ze ak sa mna (veriaceho) spytaju co znamena ten nazov INRI na krizi, nebudem vediet odpovedat, a o par minut sa ma to normalne spytali, a ja som im odpovedal spravne (teda JEzis Nazaretsky, Kral Zidovsky) a mal som pri tom taky uplne divny pocit, ako keby to povedal niekto za mna mojim hlasom, lebo ja som v tej chvili to fakt nevedel, myslim si, ze fakt ten hore stal pri mne a nejako to cezomna povedal..
no neviem ,skor sa ti Boh prihovara prostrednictvom tvojho svedomia cize ,ak nieco urobis zle a niekomu uskodis a si veriaca ,ozve sa v tebe svedomie ,ktore poukaze na tvoje zle skutky ...... neviem co si pocula no asi nejaka ozvena ,alebo je mozne ,ze uz máta aj v spovednici
Neviem možno som to počula teda určite som to počula iba ja a nie aj farar to neviem, lebo on mi nič nehovoril o tom ani som sa ho nepytala. a možno to bolo moje svedomie. Ale nechcem si namyšlať aj ked v týchto veciach je možne všetko aj to že sa mi prihovoril Boh.
myslis ,ze tam strasilo ?