Strie na prsiach

Curioustimi

Ahoj, určite odporúčam pravidelne natierať a masírovať rôznymi prírodnými olejčekmi, za mňa najlepšie pomohol na strie na prsiach a bruchu určite šípkový olej, kupujem ho v DM drogérii, je v tmavom sklenenom obale a je od značky BotanicaSlavica . Táto značka má aj na e-shope Olejové sérum na strie, tiež užasne zaberá, je už na Tebe či radšej zbehneš do drogérky alebo kúpiš na internete

annfh

Krém proti striám - hespac.com Tento krem mam pocit je jediny co fakt zabral na strie....uz som mala velmi drahe pripravky...a vysledky nic moc....ale tento krem si neviem vynachvalit....vrelo odporucam.

pernik

okrem bepanthenu je dobra aj rada kozmetiky Elasti-Q. mali sme to v lekarni, no aj z parfums som objednavala lebo pri cviceni, zial bolo vidno zmenu na prsiach :0

gastanko2016

ja mám tiež od puberty strie na prsiach. Začala som si ich natierať krémom proti striám od bepanthenu a po čase sa dostavil výsledok. Pokožka je dobre hydratovaná a strie sú menšie a vyblednuté.

radka227

neboj. ja mam na prsiach strie tiez od 15, a bud rada, ze ich mas, lebo to svedco o tom, ze ti rastu prsia. tento proces neovplyvnis, treba vsak pre istotu pokozku premastit kremikom proti striam, tie vacsinou obsahuju zlozky, ktore napomahaju pokozke tvorit kolagen a elastin. ja som pouzivala krem od bepanthenu (aj v tehotenstve) a myslim, ze ich vidno menej. treba si najst to svoje.

šmoula.malá

Ak sa vám začínajú tvoriť strie, treba to podchytiť hneď na začiatku keď sa s tým dá ešte čosi robiť... keď sa mne začali objavovať strie, moja sestra bola vtedy tehotná a poradila mi elasti-q krém exclusive nech skúsim, ten pomáha aj na už vzniknuté strie, keďže som to podchytila hneď tak mi ich úplne odstránil a nové sa mi nevyhodili :)

smooolinka

ja mam podobny problem ibaze ja mam dve ruzove pasiky ktore su vodorovne na bruchu..vyzera to ako po operacii a mam to uz asi 10 rokov..vrajze je to tym ze ked sedim tak sa mi tam koza prehyna..nwm..