Jazvy

Jane_3sto18

Meretseger - som vedela, že sem hodíš aj ty niečo :-D ja si vždy z fotiek retušujem a orezávam tie ružové jazvy, lebo sestru by porazilo, keby to vidí, ale cudzí ľudia ma až tak netrápia, nech si čumia, aj tak to nikdy nepochopia... aj tak budú odsudzovať, nech sa tvárim ako chcem.

pan d.

Ked budes prechadzat okolo nejakej stavby, tak si vsimni tehly, ktore tam isto budu na blizku. Potom si spomen na svoju hlavu, na tehlu a prides na spravne riesenie:)))

Meretseger

Však biele jazvy takmer ani nevidno, načo si chceš zakrývať tie :) Ja mám po rukách kopu vystúpených, ružových jaziev, tie vidno krásne, ale kašlem na zakrývanie. (No, pravdu povediac, ja som schopná chodiť medzi ľudí i s čerstvo dorezanými rukami, tie pohľady potom stoja za zvečnenie :D)

Jane_3sto18

LILIII - odborná pomoc na mňa kašle :-D fakt. Takže kašlem na odbornú pomoc, ja si možno pomôžem nejak aj sama...
nirvana - jáj zas názory, ktoré selfharmerov spojujú s EMOm. -_- milujem ich úplne najviac na svete. To svedčí o tom, že ešte veľa ľudí vie o tomto probléme veľké hovno.
Larita - pre veľa príčin. Každý má tú svoju vlastnú.

LILIII

tak to ta chapem :) a neskusala si odbornu pomoc ?
tu sa ta skarifikacie zatiel nerobi , je to sakra drahe no mozem povedat ,ze sa to paci i mne
pan d. :))) ... mne je do placu ,ked ma ustipne napr. i taka vcela ,takze moj prah bolesti je nastaveny az smiesne vysoko ;)
keby som mala lezat v takomto stave ,zaujimavosti.info a pri plnom vedomí u nejakeho skarifikatora asi by musel mat za pasom i kalasnikova