Za aký čas ?

Príspevok v téme: Za aký čas ?
susan97

Pekný Podvečer :) Obraciam sa na vás s prosbou o radu. Chcela by som schudnúť pár kíl ,tak 3 - 4 kg :) Ale nie dietami to určite nie , lebo viem že tie nikam nevedú.Rozhodla som sa teda , že vylúčim sladkosti typu keksíky čokoládky cukríky. :) a nahradím ich orieškami s medom sušeným ovocím alebo ovocím samotným. :) Môj jedálniček by vyzeral asi takto :
Raňajky : banán,3 Polievkové lyžice ovsených vločiek , 1 malá lyžička medu , a hrsť mandlí :)

Desiata : jablko

Obed Karfiolová polievka zo zemiakmi a mrkvou - veľká porcia

Olovrant : ovocný tvaroh bez cukru :) , 1 krajec chleba s cottage cheese a cherry pardajkami

Večera : Karfiolová polievka z obeda

čo poviete keby som každý den mala približne takýto jedálniček za aký čas sa mi podarí tie 4 kilá schudnúť ? Pripomínam ešte že každý deň mám aspoň 2 hodinky chôdze a chodievam korčuľovať na ľad :) Dakujem za odpovede a pekný zvyšok večera želám.

Magy

jedalnicek je fajn, hlavne sa snaz o pestru stravu, vela zeleniny a ovocia, vlakniny... a vela pohybu. hlavne neprestavaj a vytvor si trvale navyky na pohyb, pravidelny spanok, aj sebelepsie diety ci postupy su nanic, ak ich menis kazdu chvilu.

Lulita

ano voda...ale zrejme ti to pojde rýchlejsie, neviem, aky mas vek, ja som v 20tke schudla 9 kg za dva týždne, teraz? aj 3-4 mesiace mi trva kym dam dole 7 kg

susan97

...:) No mne sa stalo že som sa tri dni takto stravovala a váha mi šla dole o 2 kilá. :) ale to bola pravdepodobne prevažne voda čo myslíte ?

susan97

:) jasné skusim sa na to pozrieť a čo hovoríš na môj jedálniček čo by som mala nahradiť prípadne pridať ?. :)

Magy

susan97 - pana d. prosim ignoruj. je rozdiel rafinovany cukor a prirodny.
kazdopadne doporucujem nastudovat si nieco o glykemickom indexe, co su to rychle sacharidy a pomale, rozdiely medzi nimi atd. to do velke miery pomaha pochopit, aky vplyv maju jednotlive potraviny pri chudnuti a pocite hladu ci nasytenia.
-odkaz odstránený-