Za aký čas ?

Príspevok v téme: Za aký čas ?
susan97

Pekný Podvečer :) Obraciam sa na vás s prosbou o radu. Chcela by som schudnúť pár kíl ,tak 3 - 4 kg :) Ale nie dietami to určite nie , lebo viem že tie nikam nevedú.Rozhodla som sa teda , že vylúčim sladkosti typu keksíky čokoládky cukríky. :) a nahradím ich orieškami s medom sušeným ovocím alebo ovocím samotným. :) Môj jedálniček by vyzeral asi takto :
Raňajky : banán,3 Polievkové lyžice ovsených vločiek , 1 malá lyžička medu , a hrsť mandlí :)

Desiata : jablko

Obed Karfiolová polievka zo zemiakmi a mrkvou - veľká porcia

Olovrant : ovocný tvaroh bez cukru :) , 1 krajec chleba s cottage cheese a cherry pardajkami

Večera : Karfiolová polievka z obeda

čo poviete keby som každý den mala približne takýto jedálniček za aký čas sa mi podarí tie 4 kilá schudnúť ? Pripomínam ešte že každý deň mám aspoň 2 hodinky chôdze a chodievam korčuľovať na ľad :) Dakujem za odpovede a pekný zvyšok večera želám.

susan97

Trochu som sa inšpirovala s knihy Antonie Mačingovej .:) schudkova metoda hubnutí .:) a určite budem využívať aj nejaké recepty s jej knihy . :) niektoré su super. :) Napríklad moje ranajky sa podobaju tým v knihe ibaže ona tam má dva banány a ja som namiesto toho jedneho bananu pridala vločky.:)

susan97

dobre teda. :) zajtra si namiesto polievky na večeru dám tuniaka s paradajkami :) a na obed pridám ešte nejakú kuracinu so zemiakmi a zeleninov môže byť ?. :)

Lulita

vecer by mala byt delena strava, vtedy to ide urcite rýchlejsie, hlavne ziadne sacharidy na vecer, len bielkoviny napr. cottage syr a trosku tuniaka a nejaka ta zelenina k tomu

pan d.

Podla mna clovek schudne najma vtedy, ked trochu hladuje, najma, ak vecer nic neje.
Preco by ma mala ignorovat? Ty si tu kto? Admin?

Lulita

tuk sa tak skoro nerozpusta, bola to voda, ale je pravda, ze po odvodneni, ktore ako prve nastava pri dietach je clovek viditelne chudsi

Lulita

nie je to dobry jedalnicek, chyba tam jedno normalne jedlo. napr. kuracie na zelenine + ryza a cerstva zelenina - viac

susan97

Ja si každé tri dni meriam obvod stehien a pása vždy ráno :) a po tých troch dnoch čo som schudla tie dve kilá mi aj stehná šli dole o cm a pás o 3 cm takže neviem súvisí to tiež s úbytkom vody ?. :) alebo aj tuku ?