Priateľ stále spí keď sme spolu

Príspevok v téme: Priateľ stále spí keď sme spolu
neviemco

Uplne ma to vytaca z rovnovahy. Pridem k nemu,alebo on ku mne, lahne si a spi. hovori, ze to preto, lebo je taky spokojny, a len pri mne sa mu dobre spi, inak ma nekvalitny spanok. Vycita mi ze sa preto hnevam, vraj by som sa mala tesit. On nedokaze pochopit, ze ja sa potom nudim. Lezim a cakam kedy sa zobudi. Povedal, ze si mam tiez pospat, uzivat si ze sme spolu, ze si mozem hrat hry na pc, citat knihu, atd. ale ja som tam neprisla hrat hry! to vsetko mozem robit aj doma! nemusim byt pri nom! nezabera ani ked nanho vyleziem, vyskocim, provokujem ho, nic! on chce spat.
som azda ja nenormalna?

Lulita

zrejme mu nieco je, moze mat v noci prerusovany spanok a cez den je kaput, aj moj byvaly sa hneval, ale tak ja som chodila do prace, on nie, v piatok o 22tej sa mi stalo, ze som zaspala pri nom a ked som vstala on ofučany sedel na zemi :)) no, ale nepomohla som si, unava bola silnejsia, teraz mam takeho spača ako ja, cez vikend vstaneme na obed a poobede si hocikedy zdriemneme ked mame chut, hoci aj na striedacku

posli ho k doktorovi a mozno je len taky typ, alebo mu uvar kavu :)

Prezývka712

Slecny nie ste trosku sebecke?
To si neviete najst vlastny program?
Co ak sa vasmu priatelovi nieco na vas nepaci ale je ticho a dopraje vam to. Lebo vas ma rad.
Nieze jemu na vas nezalezi, ale vas vobec nezaujima to ze mozno sa takto citi dobre.
Zboznujem ked zenske spravanie je len o tom ze: JA JA JA JA JA a to co je pre mna prospesne ale dopriat niekomomu nieco popripade sa povzniest nad vecou ktora pre vas nie je prospesna ale pre druheho ano to uz nie.
Ja na mieste toho chlapca kebyze citam tento prispevok, tak som zhnuseny koho to vedla seba mam, ze kvoli takejto somarine, moze niekto vobec uvazovat o rozchode.
A pritom je to uplne a len tvoj problem ze sa nevies sama zabavit a stale ti niekto musi robit program.
Co si ty kvoli nemu obetovala co si mala rada, co si zauzivane robila, coho si sa z lasky k nemu vzdala?
Mozno by si bola prekvapena s kolkymi vecami nie je on spokojny ale ti ich toleruje lebo vie ze ich mas rada preto ze ta lubi.
Spamataj sa.

nirvana

Tak si sprav lepší večerný program ako nudu s ním. Kto vraví že s ním musíš trčať doma ked spí. Chod von s kamoakami. Do kina, divadlá, na kávu, nakúpiť, do fitka, na prechadzku , na plaváreň, na disku...

eva000009

neviem fakt ako to mam vyriesit pretoze s nim rec nie je a rozist sa nechcem, pretoze sme spolu pomaly 6 rok a je to take blbe odo mna. jemu na mne nevadi vobec nic...vobec. len to ze riesim. jemu ani nevadi to ze nemame sex ani nic. pritom sme ho mavali casto a bol aj taky zhavy. je mi luto ze po 6 rokoch to ide do stereotypu ale na nom nevidim ze by sa aspon snazil nieco zmenit. druha stranka prakticka je ze sa nechcem rozist lebo na jar sa k nemu stahujem do ineho mesta kde si hladam pracu a nemala by som kde byvat. o jeho prachy mi nejde, skor o to ze v cudzom meste by som si nevedela najst nieco pre samu seba aby som to financne ustala kedze ma nikto nepodporuje, viem je to hnusne odo mna ale tato doba je strasna.

eva000009

ja ju uplne chapem mam to totiz podobne. s mojim sa neda nikam ist pretoze stale ked prideme pinda ze je unaveny. vzdy o 7 vecer ide spat spi do 9 potom ide spat zase po polnoci. budi sa o pol 7 rano niekedy skor. mne to velmi vadi. nikdy takyto nebol je to len posledny mesiac. neda si povedat aby upravil zivotospravu radsej bude jest same nezdrave veci a ziadny pohyb nic. kedze je sam chalan v byte tak komu by sa chcelo varit...tak je same fastfoody a podobne.najhorsie na tom je sex, ktory u mna osobne predstavuje dolezitu ulohu vo vztahu. sex je coraz horsi a horsi lebo ma akoby malu vydrz (stazuje sa akoby ho pichalo v hrudi a sa mu blbo dycha ked maka) ma 23 rokov ziadnu chorobu ani astmu. z toho ho ani neobvinujem len mi je to cudne. viac ma trapi ze na neho nezaberaju ziadne eroticke narazky, pride mu to smiesne. stale hovori aka som zlata a jemu je to smiesne ked to znie z mojich ust. na neho neplati nic eroticke ani pradlo ani sviecky nic. coraz viac mam pocit ze stale musim dobiedzat ze chcem sex on sam od seba nepride. strasne mi to vadi. kolko x som chcela riesit ten jeho spanok a aj sex zivot ale jeho odpoved na vsetko je neries to. som zufala :(

beskyd

boze to uz taketo sprostosti su problem? to su uz ludia dneska tak sebecki? koxo, cim viac citam tieto vylevy tym som spokojnejsi ze som sam:)

Deria

to je vsetko pekne, ze si pri tebe dobre oddychne ale nie pre teba. a ak je to casto, nieco tam nehra. mozno nabieha na nejaku impotenciu a sam za to nemoze. skus na neho inac, nez doteraz. ak ti na nom zalezi, skus nieco romanticke, kupel pri svieckach, zvodne pradlo a pod. len nerob nic nasilu, to by sa mohlo este zhorsit. ale najlepsie, ak sa s nim o tom otvorene ALE V KLUDE porozpravas. povedz mu, co ti vadi.