Chrípka u detí

Príspevok v téme: Chrípka u detí
mamimami

Ahojte. Môj problém je trošku zložitejší. Moja malá 22. dec. dostala chrípku tak som s ňou šla k doktorke ktorá potvrdila chrípku. Malá mala horúčky 39,4 - 39,6 a kašeľ, nádchu, zapálené hrdlo a rôzne iné bolesti celého tela, ako pri chrípke. Aj zvracala. A je bežná aj bolesť hlavy, ale 23. večer sme utekali na pohotovosť do nemocnice lebo malej vyskočila teplota na 39 skoro 40 a veľmi plakala že ju bolí hlava. Ja neviem. Môže tak bolieť hlava pri chrípke? Nevládze poriadne rozprávať, lebo má aj to hrdielko aj všetko možné. Doktorka jej nedala ani antibiotiká ani nič, viem, že to na chrípku nepomôže ale dala nám sirup na kašeľ, kvapky do nosa, a na hlavu a hrdlo len Paralen ale ja som malej kúpila v lekárni aj Strepsils na hrdielko. Teraz má malá horúčky 38, už bolo aj dobre a dnes ráno zase. Vracia len trochu, ale celá sa mi trasie, kašle že ju všetko bolí. Tak sme sa ukázali u pani doktorky ako keby na kontrole, lenže tá nás zase odbila s tým, že to prejde, že je to chrípka, treba ležať. Momentálne sa má malá lepšie, no ja sa bojím že sa to zase zopakuje. Takýto stav trvá už 5 dní, nechce nič jesť, ledva do nej napchám jeden krúžok sucháru alebo trochu varenej mrkvy. Dávam jej lieky tak ako hovorí doktorka, obklady, ovocie aj neviem čo všetko možné, vetrám jednoducho ja už neviem čo s ňou. Je takýto stav ,,normálny" pri chrípke alebo by bolo lepšie ju vziať do nemocnice? Alebo ju zbytočne nestresovať a nechať v pokoji vyležať? Mám o ňu strach, aj keď teraz sa má lepšie, môže sa to zase večer zopakovať. Ja už neviem. Som zúfalá. Máte niekto rady? Ďakujem.