Ahojte :)
Potrebujem poradiť. Hľadám nejaký hustý make-up, ktorý perfektne kryje, vydrží aspoň 10 hodín, je zmatňujúci, nevysušuje pleť a po pár hodinách sa nestiahne len na póry. Nepoznáte niektorá taký ? :) Mala som Astor 16h mineral match bol neskutočne dobrý, no prestali ho vyrábať asi pred rokom. od vtedy skúšam skúšam rôzne make-up lenže všetko čo kúpim je buď riedke, čiže to nekryje dobre, alebo sa to po čase začne sťahovať len na oblasť pórov a robí fľaky.
Make-up
niky: ak zhanas husty makeup ktory dobre kryje, skus Dermablend Ultra Corrective Cream Stick. aj ten druhy makeup od vichy v tube je super, ale je tekuty. mne velmi vyhovuje aj ked som tekute makeupy nikdy nemala rada
zmatnujuci. ak sa ti nebude vysusovat tvar
ak mam problematicku a mastnu pleť mam používať teraz v zime zmatnujuci aleo viac hydratačný mejkap ?????
no práveže ten dermacol 24h mám a vôbec niesom spokojná. je riedky, a neprekryje dobre. nieje podľa mojích predstáv. potrebovala by som nejakú konktérny názov make-upu baby :) hustý hustý hlavne nech je hustý.
Ahoj ja som tiež veľmi spokojna s dermacolom 24h, je super dobre kryje a vobec sa nelesknem
max factor je dobrý ,teda mne vyhovuje ,ale čo som počula je fajn aj ten dermacol :-)
vďaka za rady baby :)
a ako je to z podkladovou bázou ? nikdy som bázu nepoužívala tak neviem ako je to s ňou. Nezakryje práve ona všetky nedokonalosti ?? :)
dakujem :) asi skúsim ten toleriane.. dufam že bude dobry
Simka
ahoj,taktiež mám problematickú pleť a akné... s la roche mám skúsenosti
toleriane - hustý, výborne kryje,mastnejší, nerobí šupinky...používam ho iba ako korektor,keďže sa po ňom veľmi lesknem :/
unifiance - je špeciálne na mastnú pleť, keďže ja mám zmiešanú a ešte aj akné,tak mi zvýrazňuje všetky šupinky na pleti, všetky mierne suchšie miesta... a ukladá sa veľmi do vrások (keď sa usmievam)...
:)
aky je podla vas lepši mejkap od La roche posay???
Toleriane alebo unifiance fluid matt... mam problematicku pleť