otazka je jasna, vyhovuje vam vas partner na 100%? nemate niekedy pocit ze keby nemal vlastnost (ktoru neznasate) bolo by to lepsie? snazite sa ho zmenit podla vasho? alebo ho beriete aky je.
lebo mne moj vyhovuje na 98% a tie 2% nie su extremne ale napr je strasne zabudlivy a ked ma nieco vybavit tak to odklada az kym neni fakt neskoro alebo to spravi len ked na neho uz vazne tlacim. dost ma to otravuje a niekedy mam pocit ze na neho neni spolah.
aj som rozmysalala ci ho nenechat koli tomu (bez vycitiek poprosim) ale potom som si uvedomila ze nic neni na 100% a clovek musi mat aj iste negativa ako to mate vy u partnerov/partneriek?
Vyhovuje vam vas partner na 100%?
noooo moze to byt zaujimava predstava ,ze kvoli mne sa z "vagabunda" vykluje poslusny tvor ,ktoreho mi budu vsetky naokolo zavidiet ,ale ...... ked ja si vzdy najdem takeho, co mi vyhovuje tak na 50% a tak je to mozno i lepsie ,pretoze na tej jeho nedokonalosti sa vzdy najde nieco dokonale sexi :))
.... a myslim si ,ze je spravne vediet si vo vztahu "dupnut" pretoze ,takto sa navzajom dokazeme prisposobovat ,tolerovat a aj ovplyvnovat ..... pokial sme aspon stipku tolerantny
Beskyd ja som si nemyslela ze pride niekto lepsi, ake stalo sa.
Inak, taktiez zalezi na tom, v com to 1% nevyhovujucich vlastnosti spociva. Za mna ti mozem povedat, ze ja by som roztrzitost / nespolahlivost nezvladla. S takym clovekom by som si ani nic nezacala lebo dobre viem ako agresivne reagujem na tieto vlastnosti.
ak ste s partnermi, ktorych by ste obratom menili za lepsich, dozadujete sa toho, aby vas tento miloval, vazil si vas, bol vam oporou a zabezpecoval vas?:) ak ano, akym pravom? nemate problem s tym ze ho uvadzate do omylu za predpokladu ze ste mu nepovedali ze ste s nim len z nejakej nudze?
My sme obidvaja divní :D Minule si z nás kamoška robila srandu, že sme autisti :D Ešte nie sme manželia, zatiaľ nevieme, kedy to spáchame :D
tak to je roztrzitost, to moze byt problem aj v hlave, kazdy to mame inak
jennifer - hehe aj ja som vacsi, ako moj muz :D
ze Monk :D dufam, ze len to, ze nie je taky divny :)) aj ste manzelia?
napriklad ja som s nim spokojna stale ale neustale ked niekam ideme mu musim pripominat co vsetko ma zobrat a ked mu to nepripomeniem tak zabudne a potom mame problem. zabuda veci aj ked ide sam a nejde o drobnosti ale napr si zabudne v autobuse plnom ludi penazenku na sedacke a podobne... potom mi este vadi napr ked ma zaplatit ucty internet telefon a podobne tak to robi az na 3 vyzvatie operatorom nech zaplati inak ho vypnu...toto mi vazne vadi inak je vsetko v poriadku a ja neviem ako ho mam naucit to ze aj tak musi tie ucty zaplatit a musi si davat pozor na veci lebo ma len problemy. inak mi vyhovuje vo vsetkom ale pri tych situaciach mam pocit ze vyletim z koze ze je taky
Lulita - ponožky na zem nehádže, on je veľmi poriadkumilovný a čistotný, skoro ako Monk :D to skôr ja som bordelár :D
jennifer - presne a urcite ani ponozky na zemi nenastvu od neho :)))
snehuliatko :) tak stať sa môže hocičo, ale verím, že budeme spolu žiť šťastne až kým nepomrieme :D ešte ma nesklamal za tých takmer 6 rokov, čo sme spolu