otazka je jasna, vyhovuje vam vas partner na 100%? nemate niekedy pocit ze keby nemal vlastnost (ktoru neznasate) bolo by to lepsie? snazite sa ho zmenit podla vasho? alebo ho beriete aky je.
lebo mne moj vyhovuje na 98% a tie 2% nie su extremne ale napr je strasne zabudlivy a ked ma nieco vybavit tak to odklada az kym neni fakt neskoro alebo to spravi len ked na neho uz vazne tlacim. dost ma to otravuje a niekedy mam pocit ze na neho neni spolah.
aj som rozmysalala ci ho nenechat koli tomu (bez vycitiek poprosim) ale potom som si uvedomila ze nic neni na 100% a clovek musi mat aj iste negativa ako to mate vy u partnerov/partneriek?
Vyhovuje vam vas partner na 100%?
moja zlata ty bud rada ze len toto
moja byvala kamoska :} ma priatela alkaca zabudlivca nezodpovedny a kade co a aj ak ho miluje cen si co mas ak len to je nanom skutocne zle co by si potom robila keby bol 100%?????? ha to by bola nudaaaaa
snehuliatko, ak ma tvoj vztah trhliny, dokonca si si ista, ze keby prisiel niekto lepsi, tak okamzite menis - preco to neurobis hned? Preco ho neopustis hned a nie si za ten cas, kym sa objavi niekto "lepsi", sama? :)
veronika, uvazuj aj o sebe...ci ty vyhovujes partnerovi 100%. Pochybujem...Na zaciatku, ked ste obaja v tom uzasnom stave zamilovanosti, myslite si, ze ziadne zle vlastnosti ten druhy nema. Ma, samozrejme, ze ma. Nemusia to byt vylovene zle vlastnosti, ale len jeho typicke povahove crty, ktore nezapadaju medzi tie tvoje. Lenze o tom partnerstvo je, ze sa naucis porozumiet aj vlastnostiam, ktore ti moc nesedia. Skus sa na to popytat ludi, ktori spolu preziju 80 rokov zivota a uvidis, co ti povedia. Ked nie si ochotna pochopit niekoho "zle" vlastnosti, odid z takeho vztahu. Ja som prezila teda vela vztahov a len v tom poslednom som schopna akceptovat, porozumiet a lubit aj napriek vsetkemu..
Necitala som vestko, len zopar poslednych prispevkov. Vies co je veronicka2 tvoj problem? - asi si sa podvedome prilis zamerala prave na tych zopar nedostatkov na tvojom priatelovi a akoby ti to branilo vnimat to, co su tie pozitiva a preco si prave s nim. Mas dve moznosti, bud ho vedome zacnes viac vnimat s tymi pozitivami, menej budes vnimat to co ti na nom vadi a hlavne najdes si riesenie ako jeho zabudlivost riesit (uz to vies a vies predvidat ze mozno zabudne tak tomu nejko zabran ci vykompenzuj to, tak to mnohi a mnohe robime, lebo partnera nemozeme uplne zmenit, nebolo by to ani dobre) alebo ti to bude vadit stale viac a stane sa to neprekonatelnou prekazkou az sa s nim rozides. Laska a vztah je aj o akcpetacii nasich nedokonalosti
Kto je 100%centný? Nikto. Každý máme nejaké chyby a slabosti.
clovek kalkuluje, ked nemiluje celym srdcom
Neviem ako to mozete hodnotit na percenta..mne moj priatel jednoducho VYHOVUJE. ZalubilA som sa do neho a to, co by mi nejako prekazalo u druhych ludi,u neho tolerujem.neviem preco.nemam v plane ho vymenit,ani keby prisiel akoze lepsi.taky ten pocit vnutorny,ze ma nieco k tomu cloveku pritiahlo stoji aj za drobne odchylky,ktore medzi nami su;-)
Ved clovek ani sam sebe nevyhovuje na 100%...
...a co ty??? ty si stopercentna???
samozrejme ak niekto niekoho vyslovene ser.e tak by si s nim nemal zacinat, na toto som mala nastastie vzdy radar