Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hľadám spojenca na chudnutie

jajka758

Zadala som svoj mail,tak mozes kliknut na moju prezyvku,tak mi posli aj ty svoj.Uz mozes kludne aj na moj mail napisat.

tinuska

Super, tak potom to skusim spolu s tebou tych 10dni :-) nemohli by sme si vymenit nejaky kontakt na seba? mail? bude to tak asi rychlejsie :-)

jajka758

Kupila som si knihu Dukanova dieta,takze informaciami som nadupana.Tak mozme aj skor zacat.1.fazu by som chcela drzat ten maximum a teda 10dni.

tinuska

Preco az 1.1.2013 preco nie hned? dukanovu som este neskusala, nieco som precitala o nej...kolko chces drzat 1fazu?

jajka758

Ahoj.Ja sa k tebe rada pridam.Planujem zacat od 1.1.2013 a rozhodla som sa pre dukanovu dietu.Chcem sice zhodit viac kg ako ty,ale na tom nezalezi.Potrebujem partacku pre chudnutie,aby sme sa mohli navzajom podporovat a takisto chcem k tomu pridat aj pohyb.Tak dufam,ze spolocne sa nam to bude darit.

tinuska

Neviem ci zacat s delenou stravou alebo sa pustit na dukanovu dietu, samozrejme potrebujem aj pohyb tem mi teraz velmi chyba..takze chcem zaradit do zivota aj vela sportu..uz som si kupila aj stacionarny bicykel a elipticky trenazer...uz mi len chyba nejaka kamaratka na spoluchunutie...tak sa hlaste baby, dokazeme to spolu :-)