Hľadám spojenca na zdravé chudnutie, chcem schudnúť 15kg, tak aby sa mi uz nevratili. Preto touto cestou hladam spojenca na spolocne chudnutie, lebo dvom to pojde lahsie :-)
Hľadám spojenca na chudnutie
Super, tak potom to skusim spolu s tebou tych 10dni :-) nemohli by sme si vymenit nejaky kontakt na seba? mail? bude to tak asi rychlejsie :-)
Kupila som si knihu Dukanova dieta,takze informaciami som nadupana.Tak mozme aj skor zacat.1.fazu by som chcela drzat ten maximum a teda 10dni.
Preco az 1.1.2013 preco nie hned? dukanovu som este neskusala, nieco som precitala o nej...kolko chces drzat 1fazu?
1.1. je neskoro, začnite už dnes!! Tak je to správne.
Ahoj.Ja sa k tebe rada pridam.Planujem zacat od 1.1.2013 a rozhodla som sa pre dukanovu dietu.Chcem sice zhodit viac kg ako ty,ale na tom nezalezi.Potrebujem partacku pre chudnutie,aby sme sa mohli navzajom podporovat a takisto chcem k tomu pridat aj pohyb.Tak dufam,ze spolocne sa nam to bude darit.
Neviem ci zacat s delenou stravou alebo sa pustit na dukanovu dietu, samozrejme potrebujem aj pohyb tem mi teraz velmi chyba..takze chcem zaradit do zivota aj vela sportu..uz som si kupila aj stacionarny bicykel a elipticky trenazer...uz mi len chyba nejaka kamaratka na spoluchunutie...tak sa hlaste baby, dokazeme to spolu :-)