UZ NECHCEM ZIT....POMOZTE MI PROSIM VAS...

Príspevok v téme: UZ NECHCEM ZIT....POMOZTE MI PROSIM VAS...
dedalv

Prosim pomozte mmi...Mam 17 rokov a pred dvoma rokmi som spoznala muza ktory ma 32 rokov ale ma priatelku a jedno dieta ovsem bol to krasny vztah jedno s druhym ale raz sa od nich odstahoval a prisla jeho priatelka za mojou mamou ze co si to dovolujem aby sa kvoli mne odstahoval atd.tak potom sa pristahoval kvoli dcere ,a vcera mi napisal ze to so svojou priatelkou robil v sobotu naposledy je mi to velmi neprijemne co mam robit prosim vas nadobro som sa snim rozisla lebo uz to dalej nevladzem takto velmi ho milujem len neviem ci aj on mna aj ked mi to stale vravi ale vravi mi ze nemoze od nej odist lebo tam ma dceru ja neviem mam pocit ze ma mal len na sex prosim poradte mi co mam robit som zufala....

sii

myslim ze ta mal len na rozptylenie a na sex. Je to slaboch co si asi nieco chce dokazat. Never mu ser na neho a najdi si slobodneho chalana bez zavazkov ktory ta bude lubit a nie podvadzat!
Inak ak niekoho velmi velmi lubim tak mu nebudem rozpravat ze som spala s mojim ex v sobotu ci co ti to natrepal.Este sa s tym aj chvali !

deda lv

a kostru si chodi vyhrievat do inej postele??preboha ved som snim spala len raz aj to kebyze ja nechcem tak on by sa neodvazil ...

dedalv

ariela a este jedno on tam neni cely den doma niekedy vobec cize on tam ani nechodi jest ani prat ani zehlit nic on tam chodi len k dcere ale je tu iny problem kvoli ktoremu nemoze odist nieco v oblasti financii vies..

dedalv

ariela nejde oto vies je tu omnoho viac problemov ale to newadi chcela som len vase nazory newadi...ajtak dakujem.

ariela

Tak ako to tu citam Dedlav a ty by si naozaj chcela takeho slabocha, co sa nevie postavit problemu zoci voci??? Co vlastne ani sam nevie, co chce??? Tak ked tak strasne nechce byt so svojou priatelkou ale s tebou, tak preco uz davno nie je??? Pytala si sa ho to?? Zrejme mu to takto vyhovuje, doma ma niekoho, kto mu uvari, operie, ozehli a kostru si chodi vyhrievat do inej postele.Dedlav sprav tomu razny koniec, lebo budes v zivote nestastna...

dedalv

ale blue velmi sa mylis nechapes ze jeho priatelka bola za mojou mamou a hovorila jej ze on uz neni normalni uz tam nechodi knej ani byvat atd a ze stale odmieta snou mat sex otom tu ide ze on snou vobec uz nic nechce mat a preto ona tu stale vyvolava mojej mame atd...chapes??

ethel

dedalv,viem velmi dobre čo je otcovská láska a poznám chlapov,čo žijú sami so svojimi detmi,ale aj tak si myslím,ako aj viacerý ako som si všimla,že si pre neho hračka,mladá,s nepoškvrneným telom,..ja ti to prajem,ale zamysli sa či je všetko naozaj pravda,čo ti vraví.No mne keby napísal,že s ňou spal a tvrdí mi,že ju nechce...a ako vieš,že to bolo naposledy a že sa to už nestane?

ccc

tak tak, zamysli sa, to čo ti rozpráva je blbosť,že je s priateľkou len kôli dcére,a ver že my vieme,čo je otcovská léska k dcére

elablue

Dedalv papas mu tie jeho dristy aj s navijakom.Jasne ze ti povedal ze nemusite mat spolu sex ked si to vynahradza so svojou priatelkou.Naco mu s tebou sex ked ho moze mat s nou?Ma si s kym uzit tak nema problema.Ten muz je bez chrbtovej kosti, akoze sorry ale je to tak.Ma priatelku,ma dieta a zacne si s naivnym neskusenym 17 rocnym dievcatom ktore este nevie coho vedia byt chlapi schopny a ze netreba si nechat tahat medove motuzy popod nos lebo z tych tvojich reci mi je jasne ze si slepo zamilovana a nosis ruzove okuliare.My skusenejsie vieme ze s nou neni len kvoli dietatu ale aj pre ine veci ale to ty pre svoju zamilovanost nevidis.Zamilovany muz sa sprava inak mojko.Tak si nekaz zivot aj nadalej uz dost je smutne ze si dala panenstvo takemu no nechcem radsej napisat to slovo...