UZ NECHCEM ZIT....POMOZTE MI PROSIM VAS...

Príspevok v téme: UZ NECHCEM ZIT....POMOZTE MI PROSIM VAS...
dedalv

Prosim pomozte mmi...Mam 17 rokov a pred dvoma rokmi som spoznala muza ktory ma 32 rokov ale ma priatelku a jedno dieta ovsem bol to krasny vztah jedno s druhym ale raz sa od nich odstahoval a prisla jeho priatelka za mojou mamou ze co si to dovolujem aby sa kvoli mne odstahoval atd.tak potom sa pristahoval kvoli dcere ,a vcera mi napisal ze to so svojou priatelkou robil v sobotu naposledy je mi to velmi neprijemne co mam robit prosim vas nadobro som sa snim rozisla lebo uz to dalej nevladzem takto velmi ho milujem len neviem ci aj on mna aj ked mi to stale vravi ale vravi mi ze nemoze od nej odist lebo tam ma dceru ja neviem mam pocit ze ma mal len na sex prosim poradte mi co mam robit som zufala....

ccc

moja,preboha to kde si takého chudáka našla ? to takí ešte existujú ?
Tak si uvedom jednu vec : normálny muž MÁ SVOJ NÁZOR,a nikto a nikdy ho neprinúti milovať sa s niekym keď on sám nechce a on si užije a tebe ide vyplakávať,že čo to on musel urobiť ?!
To ešte ho treba poľutovať,chúďatko ?
Ty si neuvedomuješ,že to nie je muž,ale jedna handra ? S takým slabochom chceš byť ? Spamätaj sa dievčatko,lebo veľmi nepríjemne narazíš hlavou na stenu !

elablue

Dedalv prepac mi moju poznamku ale pises ze nie si zaslepena ale poviem ti ze si a poriadne lebo ten tvoj priatel ta ocividne balamuti a trepe ti blbosti.Prajem ti aby si raz zazila vztah kde budes pre muza jeho jedina a nebude ti takto trapne klamat ze ta podviedol lebo ho k tomu ta dotycna prinutila.Nieco hlupejsie som este nepocula.Je to slaboch a neschopak ktory sa nevie postarat ani o seba ani o nikoho ineho.A ja na mieste tvojej mamy by som s takym vztahom nesuhlasila a vykopla ho z bytu keby zacal mojej dcere vyrevovat ze sa vyspal s inou lebo ho prinutila.

Soraja

dedalv nechcem byt kruta,a le myslim si, ze aj ked spolu zsotanete, tak to casom skonci. len aby si nespadla "na hubu". Pises ze si s nim 2 roky, a ze nie si zaslepena. Omyl moja. Ja som bola s chalanom 4 roky, vedela som aky je hajzel co robil, spal s inou a vsetko som mu odpustila len koli tomu ze som ho tak velmi lubila,a ko ty lubis toho tvojoho.Ked raz pride den a skonci sa to, z odstupom casu prides na to, ze to bol omyl, moze byt k tebe mily a neviem co, ja som tierz dostala zasnubny prsten od byvaleho a ymslis, ze sme sa zobrali? Nie mam ineho priatela 2 roky a som spokojna.
Ale ak si chces byt ista, ked nema kde byvat, navrhni mu, ze aby prisiel byvat k tebe, ze ako zareaguje, ak sa zacne vykrucat tak vies ako a tom budes a ak bude suhlasit, tak mozbno to ymsli vazne. Ale aj ked pochybujem, ze nenaskriabe nejakych 5tis. mesacne na garzonku na najomne, to je volovina. A este by som s achcela spytat, ako mu moze priatelka narobit ucty? Podla mna to hadam ani nejde, a ked nie su ani manzelia, tak urcite ne, nemaju spolocny majetok. A kto plani u nich byt? vsetko taha jeho priatelka?
Jednoducho, ja ta neodhovaram,ani nic nemyslim v zlom. Ale kamoska mala podobny problem. mala priatela (35) ona mala 20. On mal byvalu manzelku a syna a zili spolu vsetci traja a bolo to o tomto istom a vies co? jedneho pekneho dna sa jej otvorili oci a nechala ho. A nasla si lepsieho. Nemala by si zahadzovat mladost aj ked ho lubis je to tazke, ale da sa cez to preniest, ja som tiez byvaleho lubila, ale nakoniec som to skoncila a poviem ti, dobre som urobila, inak by som teraz nemala mojho milacika. A co sa yka ocovsej lasky. ked je cely den s tebou, kedy je sdcerou? včecer ked uz spi v postielke? to moc s nou teda neni, a keby nevyal s inou, asi by mohol travit s dcerou tolko isto casu, ako ked je tam, lebo pochybujem ze male dieta, ked on pride vecer domov uz spi. Len si otvor oci, zbytocne sa budes trapit. Tu ti nikto nechce zle, chcu ti len pomoct a nehnevaj s ana nazory ostatnych, nebudud ti pisat vsetci len to co ty chces pocut. Su tu ludia, ktori su aj o dost starsi o teba a o zivote vedia vela, tak daj na radu starsich a hlavne, musis to chciet ty. Predstav si vztah bez problemov uplne kludny, nebololo by ti lepsie? Ja s ati cudujem, ze at to vobec este bavi.

kiri

dedalv> podla mna ma Tvoj otec pravdu. Ja by som ho tiez rozdrapila. Jednu frajerku ma, s ktorou zije, zdiela dieta aj domacnost, ona je taka financna injekcia prenho a Ty si mlada rozkosna rostenka, ktora mu krasne vyplna den a farbi zivot pastelovymi farbami. Ved je to neschopny chudak, ktory sa v 32 rokoch ani nevie postarat o seba a svoje dieta. Vychrape sa s jednou a potom si ide POPLAKAT k druhej, ze ako on strasne trpi a ake to bolo strasne. Tvoja mama Ta musi velmi lubit, ked Ti ho schvaluje, asi ma pocit, ze si stastna, ale Ty evidentne nie si. Dievca, mas 17, najkrajsi vek a Ty marnis cas s neschopakom, ktory si rochni vo vedomi, ze ma dve super cajky a jednu pred druhou ociernuje. Mala by si ho kponut s prepacenim do riti a najst si chalana bez zavazkov, ci Ta bude na rukach nosit a nebude riesit dbe naraz. Alebo chces byt cely zivot len milenka?

dedalv

ariela mama to schvaluje ale otec v ziadnom pripade..ten by ho najradsej zabil.. a ja niesom zaslepena laskou lubim ho ale rozum zase mam aj ja..

ariela

Mozno sa budes na mna hnevat dedalv, ale myslim si, ze ten tvoj 32-rocny priatel sa chova ako soplave decko.Nie je predsa mozne, aby ho stala priatelka pod hrozbou prinutila k sexu, ved je to trestne a hovori sa tomu vydieranie a znasilnenie.Nie je predsa maly chlapec, vie, co tieto veci znamenaju a takisto nie je mozne, aby sa vyspal so zenou, ktoru nema rad a zrejme nenavidi a ma k nej odpor.To mu akoze drzala noz pod krkom??? Ved je to smiesne.Vzdy ma kopec inych moznosti...preco mu neponukne tvoja rodina pomocnu ruku, ked si tak dobre rozumiete a mamina to schvaluje??? Preco si nenajde nejaky podnajom???Moznosti je vela....ale jemu sa zrejme nechce.Vyhovuje mu to.A ocividne ta vyuziva, len ty si zaslepena.Ale zrejme sa treba popalit, ved clovek sa uci na vlastnych chybach.

deda lv

ariela ok takze bolo to tak ze ma priatelku a dceru a on tam byva ale kvoli fínanciam co mu ona narobila si nemoze dovolit byvat inde ani kupit si byt alebo nieco podobne ,,po druhe som snim uz dva roky a kazdy den cely den sme spolu ucime sa chodime vsade spolu atd boli sme uz aj na dovolenke moja mama to plne akceptuje ,,ale stalo sa v nedelu to ze mu ona povedala ze ak sa snou nevyspi vyhodi ho s bytu ale on jej povedal ze co si ona mysli osebe ze je to blbost ze on to snou nechce robit a tak sa mu vyhrazala ze mu narobi velke ucty atd cize mu nic ine neostavalo a ked to urobil tak mi hned zavolal s placom a prisiel knam a rospraval sa somnou aj s mojou mamou ze to urobil ale ze on to nechcel atd..ale som mu neodpustila a doteraz mi stale vola atd vies on tam vobec skoro nechodi oni nemaju ani vlastnu postel nic proste ani sa nerospravaju cely den je somnou a tam pride mozno len zato aby videl dceru atd tak prosim poradte ci mi to stoji zato velmi ma naplna laskou ale proste povedal ze teraz sa mu neda lebo nema kde byvat co mam robit?velmi sa trapim a on este viac vidim to nanom ale odpustit mu neodpustim porad ariela

ariela

Dedalv uz ked si s touto temou zacala, mala by si nam teda vysvetlit, ako to cele je a bolo, aby sme ti vedeli co najlepsie poradit.Pretoze ked ti tu niekto nieco poradi, ty zase vytiahnes uplne iny argument a uz to nesedi...