Ahoj, potrebujem pomoc.... asi tak pred dvoma mesiacmi som objavil pri koreni svojho penisu take male ako vyrazky alebo co.... najprv som myslel, ci mi to len nerastu nejake chlpy ale moc sa mi to nezda... Nevie niekto o co ide???
Mam nejake vyrazky na penise
ludia aja to mam ale asi 1 rok a nic hygiena ja u mna vyborna hambim sa ist k lekarovi.take neprirodzene mi to pride
Mam takyto problem,,mam na penise male vyrazky ktore nesvrbia ani nehnisaju len su tam,,nic ma neboli,,a neviem skadial sa tam nabrali,,prosim poradte mi ,,nic sa mi nedeje len sa chcem ujistit ze to nieje nic vazne
ja by som tiez chcel vediet co to je prosiiim
a nemohli by to byt zarastajuce chlpky alebo upchane mazove zlazy???
ake to ma priznaky??? pokial som dobre cial, tak pri syfilise je velky tvrdy vred, ja nic take nemam, ci pri tom suchom je to ine???
a este pri syfilise z toho vredu ide nejaky hnisavy vytok.... nemam ziadny vytok
syfilis to iste neni, lebo pociatocne stadium syfilisu je tvrdy vred a podla obrazkov je dost velky... toto je nieco ako ked rastu chlpy a nemozu prejst cez kozu... ako som uz pisla je to uplne drobne a ma to farbu ako koza.... nieco som tu nasiel a doktor radil, ze s tym treba ist na dermatologiu alebo co....