Zinnat 500 skúsenosti

Lucka4754

Ahojte akurát užívam Zinnat štvrtý deň a nevidím žiadne zlepšenie. Po prvom dni sa mi na dlaniach vyhodili také veľké červené fľaky a od včera mám na brade a v okolí úst červené svrbiace pupienky. Zajtra idem k doktorke nech mi predpíše niečo iné v živote som nemala s antibiotikami takýto problém Zinnat už nikdy viac!!!!!

Ada150

Ahojte chcem sa podelit so skusenostami so Zinnatom.
Mala som ho brat len tyzden ale asi po 3 dnoch sa mi na celej brade a v okoli ust vyhodili male biele pupienka, na jazyku pupna, ktore dost boleli a po umyti vlasov mi ostal vo vani chumac vlasov nikdy som taketo problemy nemala . Sestra ho uzivala tiez a stav sa jej este zhorsil.

Martin Nevyspany

Zinnat 500 je silne atb nemozem spavat beriem ho 5 den a 5 dni som v noci skoro nic nespal..a ked uz aj ano tak jako keby pri vedomí no cele zle ...mam ho este 3dni ale uz potom nikdy viac lebo mi to lezie na nervy cely zinnat ..

newwwwwmmmmm

zavolaj si pohotovosť alebo záchranku a nečakaj! zatiaľ si len v pokoji ľahni a čakaj na záchranku tí sa o to postarajú a poslúchni ma lebo môžeš prísť o život!

jumbák

Je to ozaj silné antibiotikum, preto by si podľa mala ísť k lekárovi a povedať mu o tomto vedľajšom účinku. Zmení ti dávkovanie alebo ti dá iný druh liekov. Viac ti tu na fóre nepomôže nik.