Začalo to tým, že pri močení som mala pocit nedomočenia a ako keby sa mi stále dalo močiť.Nedá sa to presne ani popísať. Každý človek keď potrebuje močiť tak cíti že močový mechúr má plný a keď už ledva ledva stíha na WC tak ho tam dole až tak šteklí. A toto mám ja stále. Aj po vycikaní. Radšej ani celý deň necikám pretože chcem mať naozaj pocit že sa mi dá močiť. Najskôr som išla som ku gynekologovi, našiel mi zápal v pošve a preliečil. Lenže mne sa čo sa týka toho moču nič nezlepšilo. Čiže som si myslela, že problém je niekde inde.Istý čas som to takto nechala ( kupovala si urologické čaje, cvičila kegelové cviky a pod) a potom navštívila urologa ( moč čistý, žiadny zápal močových ciest ani močového mechúra ale povedal mi ze mam asi hyperaktivny močový mechur, pol roka som brala tabletky ale každé dva tyzdne sa mi to vracalo...Nedavno som opat bola u gynekologa opat zapal v posve...ktory sa mi preliecil az po troch tyzdnoch (maste, lieky, vyplachy rosalgin). A preslo par dni a opät s tym močom...Pri močení ma to niekedy stipe viac niekedy menej. Ja vlastne ani neviem co mi je....ci to suvisi s tymi zapalmi v posve alebo je to nieco v mocovej rure...alebo je to kombinácia oboch? Ale potom by sa mi uz davno ulavilo :( ak ste niekto nieco podobne zazili bola by som velmi vdacna za odpoved.