Som z tejto planety?

Príspevok v téme: Som z tejto planety?
zuzanita123

Dobry den.od mala mam problem s ludmi.vadi mi ked sa na mna pozeraju.v skolke som usla z triedy a sedela v satni kym neprisla mama.vadilo mi mnozstvo deti,hluk.v skole to pokracovalo.tyranizovali ma pretoze som bola ina.nerobila som to co oni.nevedela som z nimi hovorit.aby som do dospelosti prezila tak som sa doslova naucila hovorit s ludmi prazdne reci.dodnes nechapem dvojzmysly vtipy.nechapem preco ludia hovoria to co tak nemyslia.koli tomu mi ostani vykrikuju ze sa hram na slovicka.napriklad-je mi z teba zle alebo ja ta zabijem.od mala taketo vety beriem doslovne.nechapem preco sa ludia vyjadruju slovami nehodiacimi sa na danu skutocnost.takisto nedokazem akceptovat klamstva.male velke rozne.niekedy som dostavala az zachvaty zurivosti ak mi niekto povedal ze nieco urobil a pritom to tak nebolo.alebo ze nieco ma no este to nemal.z jednej stranky mam celkovo problemy porozumiet ludom neznesiem ich zvlastne prejavy citov ktore su velakrat nepravdive.ako ma napriklad clovek ktoreho som spoznala napriklad vcera moze objat a povedat mi ze ma ma rad ked to tak logicky byt nemoze.mam velmi malo kamaratov odjakziva.postupom casu som si vytrenovala doslova vydrela to ako sa asi ludia chcu aby som sa k nim spravala.no citim sa ako z inej planety.z jednej stranky mi vravia ze som az moc inteligentna no z druhej stranky ze som ze vraj chladna bezcitna lebo hovorim narovinu fakty tak ako su ...mam dceru ktoru milujem no partner odisiel prave koli mojmu spravaniu.napriklad som nezniesla niektore porusovania mojich denodennych ritualov.z dcerou vychadzam vinikajuco i ked sa obe vela o sebe ucime no akceptujeme sa v mnohom.no s ludmi to nezvladam.je toho este mnoho co ma odlisuje od ostatnych a vela toho bravurne skryvam no trpi tym psychika viac a viac ....ku psychologovi som jednym casom chodila no nic so mnou nerobil.nieco napisal do svojich papierov.neporadil mi ani nepomohol.preto sa obraciam na vas.skusam to hocikde kde si myslim ze by mi pomohli.prestavam to zvladat i ked som sa uz urcite ludske ceremonie rokmi naucila predstierat .ak by sa nasiel nejaky clovek s pniecim odobnym bolo by to fajn

zuzanita123

Arriva .pisala som ze ano ze idem zmenit lekara no kedze si si urcite vsimla ze su sviatky tak momentalne to je trochu problem.samozrejme ze vysetrit sa dam lebo ma to
ubija v komunikacii z druhimi si myslim ze som hlupa ze nic neviem ze neviem ani len vyjadrit to co chcem ...napisala som do tejto poradne preto teraz pretoze vianoce u ludi vzbudzuju nieco co cely rok prehliadaju.takze som v este vacsom strese.chcela'som ru najst niekoho podobneho.

zuzanita123

A kovepa psychicke poruchy ci choroby su niekedy bud dobre skryte alebo ak su v lahkej forme tak aj potlacane takkze niekedy je naozaj problem ich spravne urcit....myslim ze zalezi aj na samotnom lekarovi a na toho mojho su len staznosti.nie len odomna.ako sa opakujem pisala som to tu uz niekolkokrat-on mi nemohol zistit nic pretoze ma nevysetroval skoro vobec.len tie zakladne veci ktore su povinne.a znova ta tvoja utkvela'predstava ze som do seba zahladena.....myslim ze ak by to tak bolo tak som tu s inym problemom.nepoukazovala by som takto verejne na to ze mam psychycke problemi.myslim ze ak by som bola egocentrik tak by ma to skor strapnilo ako mi pridalo nemyslis?precitaj si vsetko co som pisala.a skus prosim ta nesudidt cloveka len na zaklade viet.sam dobre vies ze pismenka mnohokrat nezodpovedaju skutocnosti pretoze sa mozu pochopit inac ako boli napisane a myslene.

Mimulus

Tak ako som to napísal ale nech Ti poradí niekto fundovanejší, ja som predsa len chorý a naozaj neviem čo by som Ti poradil. Možno poznám to, čo si opísala oveľa lepšie ako si myslíš.

zuzanita123

Kovepa nauc sa citat.pri psychiatrovi som este nebola ani som to tu nepisala tak sa neopakuj.dalej som jasne pisala uz niekolkokrat ze moj psycholog nepracuje tak ako by mal.nepyta sa nezaujima sa ....prides sanzis sa nieco povedat on ta nejakym rychlymi vetami odpoklonkuje nieco si napise dompapierov a ma zarobene.....neviem ci vobec citas poriadne no ako sledujem tak asi nie pretoze pises nieco uplne ine ako citas.a co sa tykaegocentrizmu-nastuduj si tento pojem precitaj si o com pisem ja a potom sud.dalsia vec-to niekto iny mne'pisal nieco o aspergrovi a ja som sa len jasne a strucne pitala ze preco prave toto ze preco napadlo prave to.....nie ja si to o sebe myslim.neviecocividne citat lebo prekrucas primyslas si a nepises fakty.

kovepa

Zuzanita, ved pises, ze si uz bola u psychiatra a psychologa a nic ti nenasli. Verim, ze doktori, keby videli sebemensi naznak nejakej vrodenej psychickej poruchy, ako napriklad aspergerov syndrom, alebo nejaky druh autizmu, tak by si ta zobrali prinajmensom pod drobnohlad a stanovili ti nejaku diagnozu, nemyslis? netrpis nijakymi poruchami, ved sami lekari ti to potvrdili, tak na co sa tu hras? Proste si egocentricka, zahladena iba do seba, ale si zdrava ako repa.