Výbuchy zlosti - prípravky na upokojenie

Príspevok v téme: Výbuchy zlosti - prípravky na upokojenie
alternia

Dobrý deň, vedel by mi niekto odporúčať nejaké prípravky na upokojenie, ktoré nie sú na predpis? Tabletky, bylinky alebo homeopatiká? Posledných pár mesiacov na sebe pozorujem, že sa veľmi ľahko rozčúlim a začnem kričať, prípadne byť na ľudí okolo mňa veľmi nepríjemná a príkra (kolegovia, rodina). Často stačí obyčajná malá zámienka (jedná sa o úplne hlúposti a keď sa danú situáciu pozriem spätne, tak nechápem, ako ma to vôbec mohlo rozčúliť) a doslova sa "odthrnem z uzdy". Predtým som takáto nebola, skôr som ja bola tá, čo ustúpila a takmer sa rozplakala, ak na mňa niekto hlasnejšie prehovoril a nerobila som si z vecí ťažkú hlavu. Chcem dokázať veci predýchať skôr ako otvorím ústa, lebo potom sa už neviem zastaviť. Prosím, poraďte mi.

Magy

alternia - to co opisujes je zjavne problem psychologicky, pripadne neurologicky. tu je nutne riesit pricinu toho stavu, nie tlmit prejavy, s tym sa nikam nedostanes, len budes svoj stav zhorsovat a neskor nepomozu ani AD.

luciano

Zabudni na tabletky a prípravky. Taký liek, ktorý by ti zabraňoval v rozčuľovaní sa neexistuje. Najlepší spôsob ako sa naučiť udržať pod kontrolou je psychoterapia. Navštív kvalitného psychológa.

orchidejka

stresvit, benosen balance, sanosan, u nas zvyknu pytat aj tabletky medovka, ale este sme ich nemali, dalej by mohlo byt homeopatikum sedatif pc, ak nechces lieky tak skus skombinovat bylinky mata, medovka a valeriana..mozno este guajacuran tbl

amanda23

veru popisalo sa tu uz mnoho tem, skus si zadat na tomto fore do vyhladavaca. Mne kedysi dobre zaberal od BOIRON Sedatif je to homeopatia, 2 naraz rozpusti v ustach podla potreby viackrat denne, medovkovy caj pi hodne. Pripadne sa spytaj v lekarni, masaze chrbta pekne uvolnuju nervy, sport, dlhe prechadzky, vyhybanie sa hromade ludi a stresu...