Ahojte ,
včera sa mi stala trochu pre mňa trápna situácia . V oblasti bikín sa samozrejme holím , bez toho by som do plaviek atď nešla .
Mám po operácii nohy , tak som si na kontrolu musela dať tangáče ,aby to miesto bolo čo najlepšie vidieť , je to tesne zozadu pod zadkom . Oholila som sa ,,spredu,, ale až doma mi došlo ,že ,,zozadu,, boli vidieť určité chlpy , teraz sa cítim trápne ,tiež mi to mohlo napadnúť predtým , bohvie ako to vyzeralo ,ach jaj :-D
Ako sa vy holíte do tangáčov zozadu ?
Príde mi to trápne, ale kvoli včerajšku sa cítim ešte trápnejšie , napriek tomu ,že viem ,že sa niekto vobec neholí atď ,ale aj tak .....
Holenie sa do tangáčov
No ja som vyskusala aj tie kratasove, no ale sa mi zaryvali nielen do zadku ale aj do Anci. No hrozne, pekne to vyzera, ale kolko si pri nich zena vytrpi...
jáj no môže byť u mňa najviac prevládajú tanga a tie stingové či kraťaskové :D
huňa :D tak ist tam zachlpatena by bola hanba
ja neviem prečo by to nemali mať radi, tak mi bolo vtedy povedané :D to asi preto, lebo som bola vtedy vééľmi mladá....ale s huňou som tam nešla :D:D:D
ale tak zase jasné im sa to vyšetruje bez chlpov :D
Zlatovlaska, balnene nohavicky-bikinki - farebne alebo s krajkou, vyzeraju chutne aj ked nie su to tangace. ;)
Ja som aj prvýkrát bola na gynde oholená , a neriešilo sa to . a to som mala tiež 15 alebo neviem či nie 14 ,lebo som mala zdravotné problémy .
To že čím viac je odhalené ,tým lepšie . To zaberá tak na nadržaných chalanov či chlapov , nie ? A baby ,čo sa chcú ukázať . Aspoň také mám skúsenosti a keď sa pred chalanom spomenú tangá ,hneď je celý bez seba , ach jaj :D
Ja tiež stavujem na normálne nohavičky :)
no ja si myslim, ze gynekolog praveze radsej oholenu vysetri ako pralesiu :D preco by to nemali radi
Popletena a necit sa trapne, doktori take veci ani nevnimaju. Pre nich je to biologicko- fyziologicky normalne. :) Urcite tam mali horsie zarastene ako ty. No a ty co myslis, ze doktori tam dole maju vsetko vyholene? Ved aj oni tam musia mat prales. :) Ved sme len ludia.
najlepšie sú tie stingové nohavičky :) alebo aj francúzske..to nosíte ako bombardáky ? _:D
Ja tangace nenosim vobec a ani som ich nikdy nenosila. Je to nepohodlne, nehygienicke, no fuj. Normalne bavlnene gatky - to je pohoda. A viete ake nadherne balnene a tiez sexi gatky sa daju kupit? V Marks and Spencer maju siroky vyber, no ale uzasne su!!!!