Rodičia čakajú bábo

Príspevok v téme: Rodičia čakajú bábo
Godness9

Moji rodičia čakajú bábo. Skoro ma hodilo o zem. :o) Ja mám 19 rokov a je mi to dosť blbé. Viem, že teraz niektorí budete moralizovať, ale mne už príde, že skôr ja by som mala mať bábo ako oni. Je tu niekto taký prípad? Budem rada, keď sa podelíte o svoje príbehy, prípadne mi pomôžete zmeniť postoj. Diky. :)

MarTinka4444

presne tak..ja som si tiez odskusala starostlivost o brata a mam sice len 21 rokov, ale uz viem toho teraz o detoch a o ich starostlivosti viac nez dost! :)) dobre poznatky..zidu sa do buducna ked budem raz mamicka :)

Magy

pokial sa na to citia, nevidim ziaden problem. dokonca je to vynikajuca prilezitost si odskusat starostlivost o babo a comusi sa priucit ;)
bolo by zaujimave, keby si mala tiez dieta a vyrastali by spolu, hoci by boli vo vztahu stryko/teta vs. synovec/neter. na zakladke som mal taku spoluziacku, bola tetou ziaka z vedlajsej triedy, prakticky rovnakeho veku. take veci sa deju stale, to nie je nic nenormalne.

MarTinka4444

a prekaza ti na tom nieco? :-D Vobec, ale absolutne vobec to nie je cudne v dnesnej dobe..moja mamina mala 43 rokov ked mala druhe dieta, lebo ja mam 21 rokov a mam 1,5 rocneho brata a nemenila by som za nic na svete, je to moje slniecko, moja radost, moje vsetko, mam ho ako za svoje dieta pomaly..a ked vidim aka je mamina stastna tak je tu uplne super..uvidis cely tvoj pohlad na vec sa zmeni ked pridu na svet tie male rucicky a nozicky a prstiky..ja mojho braceka strasne moc lubim, a je to super vidiet ake robi pokroky, ako sa smeje, ako sa tesi, Vianoce budu vdaka nemu krajsie a krajsie :) nie je nic krajsie ako deticky a ked sa narodi budes jeho Velka sestra/ Velky brat (neviem ci si zena, muz :-D)...ja som velmi hrda ze mam takeho krasneho a sikovneho maleho braceka :)) aj ty budes :)

bekiinka

mozes byt rada, co by som ja za to dala, keby boli moji rodicia co i len spolu :(
.. ked sa babo narodi tak budes cela stastna a anin epomyslis ze je Ti to cudne :)