ahojte :)
rada by som vedela vase nazory na pushupky. Hovorim o tych fakt ze super push up, co vam spravia slusny dekolt aj z acok. hlavne by ma zaujimalo ako to beru muzi, ked sa nejaka baba vyzlecie a zrazu zistia ze nema plne 2, ktore jej vykuzlila podprsenka, ale 1ky.
Push-up ako klam?
kazdy riesi to co ho zaujima
magy
nemusis hned utocit, nie som zas plocha ako doska, mam mensie becka, pushupku nosim len pre svoj pocit, ze to dobre vyzera a prsia su pekne nadvihnute. myslim,ze ked chlap neulovi nejaku zenu len pre prsia, tak s nou ostane aj po tom, co uvidi ked si da dole baba podprdu, hoc aj double push up.
gaudi - ano, je to svojim sposobom klamanie. nieco podobne, ako ked sa chces zoznamit s chlapikom cez internet a vsade ma fotky pri bmw-cku. aj na stretko pride na bmw... aj super je... ale ked dojde na pravidelny vztah zrazu zistis, ze to bmw bolo pozicane od brata, alebo kamarata a sam ma staru skodovecku.
tiez by sa ti to pacilo, ze pouzil nieco ako "navnadu", co vlastne nie je pravda?
tak nejak to je aj s dekoltom, ktory zvadza k dojmu, ze si vyvinuta zena.
to by bol znechuteny kazdy, ked tu pushupku v intimnej chvili zo seba zhodis a ono zrazu ani nie je na co siahnut.
samozrejme, ak sa stretnu takito dvaja, tak si nemaju velmi co navzajom vycitat :DD
Už tu taká téma je, kde muži píšu, že sa im to nepáči. Okrem toho, push upky vraj deformujú prsia