Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Orgazmus len v jednej polohe

Príspevok v téme: Orgazmus len v jednej polohe
škoda

Nie je to pre mna prijemne pisat, ale uz si neviem rady.

Orgazmus dosahujem len v jednej polohe a to len tak, ze lezim na chrbate, nohy mam napnute, vsetky stehenne svaly taktiez, dokonca aj spicky na nohach. Jedine v tom pripade dosiahnem orgazmus.

Uz som z toho zufala, lebo sex milujem, no nijakym sposobom sa pri nom neurobim, hoci jeho intenzitu velmi silno prezivam. Len uz ma to nebavi, ak chcem dosiahnut orgazmus, lahnut si do "svojej" polohy... Neviem z akeho dovodu musim mat vystrete nohy, ale skusala som to pri roznych polohach, aj so skrcenymi nohami, aj inak - no podstata je - ze musim mat napnute nohy :((

Je to pre mna trapne a NEZNASAM to, lebo ma to velmi obmedzuje. Prosim, nepiste mi tu, ze mam byt rada, ze aspon nejaky orgazmus mam - lebo toto FAKT nie je ziadna vyhra. Vdaka za rady a pomoc!

eli.nick

no, ja ťa veľmi dobre chápem. 6 rokov som mala orgazmus len v jednej polohe. Po 6tich rokoch som objavila ďalšiu. Teraz mám problém, že neviem dosiahnuť orgazmus v tej prvej. Je to na nervy!

A na nervy som aj z toho, že mám pocit, akoby som si to vlastne vyvolala sama. aaaach pre toto je lepšie byť chlapom. Milión polôh pre orgazmus!

sweater* = nehovor, že máme byť rady, keď dosahujeme aspoň nejaký orgazmus, nevieš čo je to za pocit. Človeka to prestane baviť, v prípade ak nemáš tak strašne rád stereotypy.

sweater*

nechcem ta tu hned zvozit alebo co ale si si vedoma ake mnozstvo zien nedosiehne orgazmus vobec? alebo kolko inych psychickych blokov ich sprevadza pri sexe? nehnevaj sa ale myslim si ze ten tvoj problem je naozaj banalny.. ludia si nikdy nevazia co maju, stale by chceli len viac a viac ...

NISSINKA8889

Ja som mala takyto isty problem, vlastne asi 2 roky mi to trvalo kym som si to "uzila" aj hore alebo este ked si sadnem na kraj postele a partner si klakne,vtedy este ako tak :)....ale predsa to nie je ono, najlepsie je to ozaj tak ako pises ty, ked som uplne napäta....ale mne to az tak velmi nevadi :)