Ahojte
problem sa tyka mojich dvoch byvalych frajerov.
Teraz som single a po dlhom case som sa stretla s byvalym s ktorym som bola dlhe 4 roky. Ma uz rodinu a bol ku mne velmi mily...robili sme tie zakazane veci, chcel aj sex doslova ma na to prehovaral nechcela som ale chvilku sa to dialo ak mi rozumiete a potom som to stopla. Uvedomila som si KONECNE ze k nemu uz nic necitim. Myslim ze prave toto bolo potrebne nato aby som si to uvedomila.
Lenze to by bolo vseko fajn ak by tu nebol aj moj druhy byvaly s ktorym sa neustale hadame uz mi neveri a pritom som mu nikdy zasadne neublizila nikdy som ho nepodviedla a neveri mi kvoli uplnym banalitam ze raz som povedala A a spravila B. No je to velmi zle. Avsak k nemu stale nieco citim. Chcela by som skusit budovat nas vztah odznova ale ja mam NEHORAZNE vycitky svedomia ze som spravila to co som spravila. On totizto vie o tom druhom a kebyze sa dozvie toto uz by bol asi koniec vsetkemu!
Ako sa mam zbavit vycitiek? Ja som ten typ ktoreho trapia aj taketo veci. Pritom som slobodna zena a mozem si robit co chcem a skym chcem ale ja si nepomozem. Mam pocit akoby som zradila nieco co ani neexistuje.
Ja vlastne ani neviem co chcem viem ze by SOM mala na minulost zabudnut a zacat odznova ked to je take tazke... prosim poradte mi. Mam navstivit psychologa? Tie vycitky ma zozieraju...mam sa priznat?