Už to asi prehánam (hypochondria)

Príspevok v téme: Už to asi prehánam (hypochondria)
SomM

Zdravim vas, potrebujem sa poradit, uz par rokov mam neskutocny ztrach z infekscych chorob prenosnych krvou,bol som na testoch na HIV a test bol negativny, cize som sa aj velmi radoval no uz ma zase napadaju negativne myslienky nieze by som sa radoval zo zivota ja si teraz namiesto toho namyslam ze co ked nebolo na testoch vsetko sterilne co ked ta ihla nebola nova a taketo veci.Myslite si ze to uz prehanam? Uz mesiace citim ze som \\\"naplneny\\\" negativnymi myslienkami mavam take\\\"uchylky\\\" ze ked kracam po ulici nesmiem stupat na cierne flaky na ceste lebo budem mat spolu a take veci. Jednoducho ako keby som sa bal vseobecne zivota , uz citim ze je to dost zle , uz od mala som mal citlivu povahu cize som dost precitlively, myslite ze to suvysi s tym, a ze to ma vsetko psychicky povod?

okoloiduciXY

to s tými flakmi (kockami a pod.) poznám. ja mám vždy pocit ako by sa mi to nalepilo na nohu a vždy musím stúpiť na čosi podobné aj druhou. kedysi to bolo otravné ale už som si zvykol. zakaždým ma to aj trocha pobaví keď sa zamyslím na tým na aké hovadiny pri chôdzi dokážem myslieť :)

Lulu2011

aj ja som bola na testoch HIV, pre istotu 2 x :D strasne sa bojim chorob

aaa tie flaky na zemi...to je obsedantno kompulzivna porucha, zavisi ci ta to obtazuje velmi, alebo nie, ja ju mam tiez, ale meni sa jej frekvencia, su obdobia ked uplne vezmi a obdobia, ked sa mi zhorsuje, nikomu som o tom nevravela