Nie som pekná

Príspevok v téme: Nie som pekná
Ifigénia356

Viem, že takýchto príspevkov je tu mnoho, ale myslím, že u mňa je predsa len pár rozdielov, pre ktoré by sa oplatilo napísať. Po prvé, nemám už 15 ani trinásť, ale dvadsať - takže meniť sa už veľmi nebudem (len vrásky budú postupne pribúdať) a takisto nemám ani pubertiacky splín (aj keď niektorí nebudú súhlasiť). Po druhé, veľa dievčat píše, že sú tučné a atď a preto nie sú spokojené. Ja som štíhla a postavu mám veľmi dobrú, vlastne ma udivuje, že aspoň toto sa na mne tak podarilo. M8m rada svoj zadok i prsia. Ale nie som spokojná - keď niekto nemá dokonalú postavu, dá sa to ľahko napraviť, ale tvár nezmeníte. Tú svoju neznášam. Po tretie - tento problém ma vždy trápil. Decká na základnej sa mi smiali, že som škaredá a neboli to len dievčatá. Celé roky mám tento problém. Priateľa mám a ten mi tvrdí, že som pekná, ale zrkadlo hovorí opak. Neteším sa zo života tak akoby som chcela, radosť mi vždy pokazí pohľad do zrkadla (a ešte horšie - na fotku.) Ja už neviem, čo mám robiť. Viem, že poviete, že je to nízke sebavedomie, že sa musím mať rada, ALE ja by som sa rada mala, len kebyže vyzerám inak. To by som život milovala. Najhoršie je, keď vidím na ulici nejakú krásnu slečnu - to chcem ísť domov plakať.

kasandra

Rada by som vedela v čom niesi pekná? Asi by si chcela vyzerať ako tie baby z časopisov a televízie, ale ver mi, ich fotky retušujú a televízia tiež mení vzhľad človeka než aký naozaj je. A väčšinu tých herečiek a speváčok a modeliek aj tak podstúpili rôzne skrášľovacie operácie a zákroky. Možno ani niesi tak škaredá ako tvrdíš o sebe, len chceš byť príliš dokonalá.

Magy

Ifigénia356 - "iba katka" to v podstate dobre zacala, ja len dodam, ze krasa zeny casto vychadza z jej vnutra, sebavedomia a hrdosti, pokoja a vyrovnanosti. to je postoj. a ten sa da zmenit.
presne tak, banasovu jej nos netrapi, trapi to kopec inych ludi, ona je vyrovnana sama so sebou a berie to ako svoju nemennu crtu. "nepaci sa vam? poserte sa. co ja s tym?"
asi tak. a usmieva sa a stavia na tom, co ju robi dobrou a lepsou nez ostatni. a to mnoho ludi nevie prehltnut. kto je teda ten, co by sa mal trapit pripadne menit? ona, ci ti zavistlivci a neprajnici?
pokial mas nejake vyrazne nepekne crty, ktore su ale naozaj za hranicou akceptovatelnosti, porad sa s kozmetickym lekarom a psychologom, ci ti doporucia plastiku. dnes sa plastika tvare alebo casti ako nos ci ine veci robia casto robia ambulantne, rano prides, vecer odides a za tyzden ani nevies, ze si nieco absolvovala. ale ako pisem - chce to odbornu konzultaciu.

ferdinand d

ja ked som sa zoznámil so svojou manželkou, tak ona mala tiež stále problémy ako vyzerá, že má veľký nos, veľký zadok, malé prsia a furt niečo dokola. pritom mala 55kg, 175cm a vyzerala pekne.. pri mne ju to prešlo, asi chýbala sebadôvera, neverila si alebo čo, proste mladé pochabé dievča, dnes je z nej sebavedomá žena (čo má o 20kg viac :-D

Iba Katka

Poznám veľa dievčat, na ktoré keď sa človek zapozerá, tak si uvedomí, že nie sú až tak pekné. Ale na ľudí pôsobia inak, pretože sa nesprávajú tak ako keby mali ísť za každým plakať. Rovnako ako Banašová

Monitaaa

make up dokaze vsetko, a z niektorych nedostatkov sa da urobit znak vynimocnosti. pozri napr. na banasovu a ten jej nos, nikto sa jej nevysmieva ani nič podobne, je to sebavedoma zena vie si zo seba dobre vystrelit a nemeni to. /aj ked ja som si ho dala opravit/ :D :D :D