ahojte,neviete niekto z čoho vznikajú petechie-malé červené bodky po celom tele a ako sa dajú odstrániť alebo liečiť,dík
------PETECHIE-------
čaute,niečo nové na petechie neviete?RNG nepoznáš prosím niečo?
ahoj aljoška,dakujem, zatial mi to chutilo,snad vydržím aspon 2týždne,sii ja som ju kúpila v Bille za 32.90sk
Ahoj jaeny.Som po nočnej a boli sme v Polsku.Uchodila som sa ako blázon a nič nekúpila.Už ledva pozerám,ale musím ešte vydržat.Dnes máme ročnicu po mamke a potom pojdem asi velmi skoro spat lebo zajtra idem ráno.Ale potom mám volno až do pondelka.
Sii,myslím že streptokoky nemajú s petechiami nič spoločné.Ako som písala je to dosledok oslabenej cievnej steny.Pohanka je obilnina alebo dačo také.Dá sa kúpit normálne v obchode vo vegetarianskom kútiku.
Inač jaeny,dobrú chut k tej pohánke.Napíš či to pomohlo,možno to potom skúsim aj ja.
mozu tie petechie sposobovat streptokoky???
co je to ta pohanka???
ahoj aljoška,dnes mi kolegyna priniesla ochutnať dusenú pohánku s cibulkou,nie je to maso ale dalo sa to zjesť,tak som si ju kúpila a večer ju uvarím,snád to trošku pomôže,dnes ako pracuješ?pá,pá
ahoj ariela,super že sa to nemusí piť alebo jesť,vyskúšam myslím že je to lepšie ako pohánka lebo ja mám rada maso,ozvem sa ako to pokračuje,pá
No ja pracujem ráno,poobede aj v noci a soboty a nedele.No furt.Z tej pohánky sa dačo varí,dajaká kaša alebo čo.Možnože v dajakej kuchárke by sa dačo našlo.Popozerám.Aj ja ti prajem dobrú nocku a zajtra pekný den.Nechce sa mi spat,lebo som sa prešla kým som prišla z autobusu.Zajtra nakuknem až podvečer,cez den mám naplánované vela roboty.Pá.