Ahojte, chcela by som sa poradiť, čo sa týka nechuti k fajke. Keď ma môj partner požiada o fajku vždy odmietnem, lebo mi to nepripadá príliš chutne, cítim sa pri tejto činnosti ako \\\"ľahká žena\\\" a neviem ako tomu pocitu predísť, lebo by som chcela svojho partnera potešiť. Podľa mňa som celkom skúsená, lebo viem čo mu robí dobre. Prosím poradte.
Nechutí mi fajka
(blecha) skúsenou som mala namysli, že dobre viem ako to má rád a viem čo mám robiť. Vôbec nezáleží na tom koľko som ich mala a neviem ešte čo. O to ako to mám robiť sa ja nestarám, lebo to viem ale ide mi iba o ten pocit.
Sandokan,to si dobre napísal :-DD
kika ani mne zo zaciatku nechutila fajka, ale teraz je to uz normalka pred kazdym sexom....nepoznam chlapa co to nema rad, takze bolo by dobre mu vyhoviet aby si casom na fajky atd nenasiel niekoho...
hmm skúsená ... a koľko si už mala partnerov a koľkokrát si už robila fajku?
A keď ťa on lýže, tak to je OK? Ak to nerobí, nech to spraví a uvidíš, aký je to pocit (aj keď niektoré to nemajú rady).
Alebo proste na to kašli, raz možno tá chuť príde. :)
Ale to tak nemozes brat ze si pripadas ako lahka zena.Vela dievcat a manzeliek odmieta oralny sex svojmu partnerovi len s toho dovodu ze si pripadaju ako lahke zeny a prave s toho dovodu sa tim skutocnim prostitutkam tak dary