Dobry den ja mam taku otazku, vcera som mala sex s partnerom a praskol nam kondom. On sa naštastie neurobil ale mam otazku, ci niečo mohlo vojst do mna, predsa len o tych "prvych" kvapočkach sa hovori všeličo, strasne sa bojím či je tu riziko otehotnenia, pretoze dnes mam strasne tlaky v podbrušku a vyratala som si, že včera a dnes mam plodné dni :-((((( som strasne nervozna z toho...a pocula som, ze kondom obsahuje spermicidy, latku ktora niči spermie, je to pravda???? dakujem za odpoved.
Prasknuty kondom
ja by som sa chcela spytat na prasknutie kondomu - je to viditelne? alebo tam moze byt aj taka mala dierka "neviditelna"??? s frajerom pouzivame durexy a este sa nestalo ze by praskol a okrem toho ho vzdy stlacame z kazdej strany ci nieco nevytecie. no mam obavu ze minule sa to akurat stalo aj ked sme nic nespozorovali. je to mozne?
dakujem za odpoved....tie kondomy su zradne,mne sa to stalo uz 3krat....ale nikdy som sa nebala tak ako teraz...no zajtra idem do lekarne a kupim si pharmatex a odteraz sa budem chranit 2nasobne.
vzdy ked mas sex existuje riziko otehotnenia... a je jedno ci mas plodne dni alebo ake, ak partner neejakuloval (ani predtym) tak sa tam nenachadzali ziadne spermie - nemozes otehotniet.
a samozrejme otehotniet mozes ked mas nechraneny sex pocas "neplodnych" dni - spermie mozu prezit v tele zeny az do 7 dni.
ak chces mat bezpecnejsi sex, chran sa inac nez kondomami, pripadne kombinaciou.
dakujem za odpoved, potrebovala som takuto odpoved.....fuuuf dakujem....hned ked sa bude dat urobim si aj test,ale tiez verim v to, ze je tam len malicke riziko i ked som mala plodne dni :-/....
bezne kondomy spermicidy neobsahuju, iba tie ktore to maju napisane na obale, pokial viem.
ak partner neejakuloval je riziko otehotnenia velmi male.
den po sexe by si ziadne tehotenske priznaky nemala.