Ahojte ... ! Už dlhšiu dobu si režem žily a vyrezujem si na ruky jedného chlapca meno ! :( A aj teraz to robím ... proste každý večer ... Nikto si ma nevšíma prečo potom ja mám žiť?! Na níč ! Kamaráti ma ohovárajú, ! a ešte môžem pkračovať ake problémi mám :( Ale to radčej nie ... :( Milujem jedého chalana volá sa (Lubko) Milujem ho velmi z celého srdiečka :( Viem velmi som mu ublížila ... ale ja som to nechcela ! Prenho sa furt zaíjam ! no je to aj trapné že furt to točím dookola že sa idem zabiť ! ... Ale už fakt to urobím -_- Príde môj večer ktorý sa bude volať smrť ...... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mám aj fb volám sa tam Bláznivá Deniska ... Ak chcete mi s niečím pomôcť tak mi napíšte ale neverím že to stihnnete ked budem mrtvá .... :( Každého som mala velmi rada sice aj lubila :( Ale oni mna nie ! ... Ja toho chalana milujem je úžastný :( Neviem ktoré dievčatá sa prenho až tak trápily ako ja ! :( Neverí mi že i režem ruky atd ... Proste už je neskoro je tam aj jeho meno v&rezané :( Bolí to velmi ale prenho urobím všetko len nech bude somnou :( :-* tak zatial dobrú noc :( Už ma neuvidíte ... :(
Režem si žily kvôli chlapcovi..
No, zily si asi doslovne nerezes, to by si si ich chodila davat zrejme zasivat.. trochu divny nadpis temy.. ale trpis sebaposkodzovanim.. a este divnejsie mi je, ze to este povies aj tomu chalanovi, ze si "rezez ruky"- nie zily! Ludia sa s tym vacsinou nezvyknu chvalit, ak tymto trpia.. cela tema je divna.. teda to ako si to pisala... a este sem slahnes aj svoju fb-je mi ale jasne, ze to mas zrejme nejaky neoficial.nick.... ludia fakt nemaju ine problemy len riesit s tebou....ale to je jedno... chlapa tym ale neziskas, ked mu budes hovorit ako sa kvoli nemu rezes..skor da od teba ruky prec..
Ak je toto pravda, tak ti tipujemm, že si v dospievajúcom veku. Ak ešte žiješ a nezabila si sa, tak ti odporúčam začni si vyrezávať jeho meno do stien a múrov budov, to bude lepšie pre teba :D
Ona holka ani nemusí byť veľmi mladunká - hoci s najvyššou pravdepodobnosťou je -, ja som toto začala robiť v 18 -.- A poviem ti, Denisa, bolo to jedno z najhorších rozhodnutí v mojom živote, pretože to prinieslo a prináša len trápenie, bolesť a hádky. Pomáha to, rezať sa, čoby nie? I ja mám teraz čerstvo dorezanú ruku kvôli hádke s matkou, a trvá to tak vyše dvoch rokov, ale verím, že i v tebe je niečo zdravé, čo ti vraví, aká je to hlúposť a ab-so-lút-ne nič sa tým nevyrieši. Niežeby sme tým chceli riešiť. Akurát to prináša úľavu.
Kvôli chalanom sa toto ani trochu neoplatí, vravím ti to z vlastnej skúsenosti. Lenže ty na to dôjdeš, až keď už bude neskoro, ako som na to došla ja, ako sme na to došli viaceré. A vtedy už pravdepodobne v tom budeš až po uši, a bude to možno pokračovať až tam, kde som teraz ja: k rezaniu sa do hĺbky, na zápästí, čím si môžem poľahky fiknúť žily a vykrvácať, alebo šľachu a mať ruku do konca života v pr*eli. Takže rovnako ako Slecna A. odporúčam čo najskôr psychológa, ty si s tým už sama len tak ľahko neporadíš. Hlavne, keď píšeš, že už dlhšiu dobu to robíš.
jediny, kto ti moze pomoct je psycholog. Skutocne. Ak chces, aby sa vsetko obratilo na dobre, aby si si vyriesila vsetky vztahy ci uz s kamaratmi, alebo s niekym, koho lubis, musis navstivit psychologa. Chces zit stastny zivot?? Ak ano, tak urob ako ti radim....
Urcite si velmi mladunka este, takze mnohe problemy, ktore by uz vyspely jedinec riesil s chladnou hlavou, su pre teba tie najtazsie veci na svete. Chapem to, ale da sa s tym nieco robit. Hlavne sa nelutuj, nehovor si ako je vsetko zle. Prave naopak! Ludia zabududaju, aky zazrak je uz len to, ze su zdravi a mozu sa postavit na vlastne nohy....Treba sa tesit z uplnych drobnosti.
Pokus sa vyhladat toho psychologa v prvom rade a uvidis ako sa veci pohnu k lepsiemu
hlavná otázka .. koľko máš rokov ?
správaš sa teraz presne tak, že sa s tebou nikto nebude baviť, aj keby veľmi chcel, jednoducho niekedy sa treba vedieť prekonať, povzniesť sa sám nad sebou, povzniesť sa na situáciou. A nie plakať nad sebou, každí je tvorcom svojho šťastia.
zla kategoria, to malo byt v psychickych problemoch
Nauc sa najprv gramatiku dobre a potom az uvazuj o samovrazde.
mala by si to povedat niekomu kto ti je blizky. ak veris mame tak jej alebo kamaratke,tete hocikomu.