Ahojte ... ! Už dlhšiu dobu si režem žily a vyrezujem si na ruky jedného chlapca meno ! :( A aj teraz to robím ... proste každý večer ... Nikto si ma nevšíma prečo potom ja mám žiť?! Na níč ! Kamaráti ma ohovárajú, ! a ešte môžem pkračovať ake problémi mám :( Ale to radčej nie ... :( Milujem jedého chalana volá sa (Lubko) Milujem ho velmi z celého srdiečka :( Viem velmi som mu ublížila ... ale ja som to nechcela ! Prenho sa furt zaíjam ! no je to aj trapné že furt to točím dookola že sa idem zabiť ! ... Ale už fakt to urobím -_- Príde môj večer ktorý sa bude volať smrť ...... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mám aj fb volám sa tam Bláznivá Deniska ... Ak chcete mi s niečím pomôcť tak mi napíšte ale neverím že to stihnnete ked budem mrtvá .... :( Každého som mala velmi rada sice aj lubila :( Ale oni mna nie ! ... Ja toho chalana milujem je úžastný :( Neviem ktoré dievčatá sa prenho až tak trápily ako ja ! :( Neverí mi že i režem ruky atd ... Proste už je neskoro je tam aj jeho meno v&rezané :( Bolí to velmi ale prenho urobím všetko len nech bude somnou :( :-* tak zatial dobrú noc :( Už ma neuvidíte ... :(
Režem si žily kvôli chlapcovi..
No vidíš, ešte zmeň slovník a bude z teba super baba aj chlapca si nájdeš :D
A nemala si ty byť už mrtvá, Deniska?
Denisa, sa pozri na seba ako sa správaš. Reveš tu a režeš sa kvôli nejakému chalanovi a keď ti chce niekto pomôcť, tak ho kvalitne zdrbeš. Čuduješ sa že nemáš priateľov? Sa spamätaj a začni so sebou niečo robiť
Porezať si vyslovene žily nie je len tak. Mne sa minule podarilo viac do hĺbky - ale žily to neboli - a už to krvácalo jak sviňa na zakáľačke. Žily sa zvyčajne... odplazia.
Hmm psycholog
Potom sa necuduj, ze od teba vsetci utekaju..