caute, aky mate nazor na to ked si da niekto ze je vo vztahu a s kym, s priatelkou som par mesiacov a poslala mi tam tu ziadost, nikdy som si to tam nechcel davat, ani fotky, fb mam cisto len na kontakt s par ludmi, kvoli praci a skole, ako jej mam setrne povedat ze si to tam nechcem uverejnovat ?
Facebook vztahy
Lulu2011 - nie si vobec paranoidna, dnes je to uz bezna prax.. a nielen facebook, ale i google vseobecne..
ja som ostala az sokovana, ked sa ma raz na pohovore pytali ohladom jednej skoly, na ktoru som sa hlasila (nakoniec som nenastupila), ze odkial to mohli vediet, kedze v CV som to logicky nemala, kedze som na nu nechodila.. nakoniec vysvitlo, ze ta skola mala zverejneny na webe zoznam, ktory sa zobrazil, ked si ten zamestnavatel vytukal do googlu moje meno..
mimulus - ale vlemi dobrý priatel by ti na fb urcite neublizil nijako ;)
teda paranoja
inak aj mna uz napadlo, ze ked posielam ziadosti do prace, ci si moje meno neklikaju hned na fb, pranoja, ci?
Normalne jej to povedz, tak ako si to sem napisal. Ja sa celkovo cudujem, ze si tam ludia vycapuju este aj svoju navstevu zachoda, staci par kliknuti a je lahke zistit fakt osobne veci. Nehovoriac o tom, ze si kopa ludi pise osobne blogy v spokojnej predstave anonymity. Ja som blokla vsetko osobneho charakteru od chvile, ked som zistila, ze si to lustruju zamestnavatelia. Priatel sa ma len spytal, preco tam uz nemam vztah, tak som mu to vysvetlila, vobec s tym nemal problem.
Nijak - odsúdia Ťa ak si to tam nedáš.
Aj mne sa to stalo, kvôli tomu, že si myslím že fb je povrchná inštitúcia a nechcel som si tam pridať jedného veľmi dobrého priateľa. Vieš akú odpoveď som dostal? Mám sa priateliť s tými, ktorých mám na fb pridaných medzi priateľov!!! A priateľstvo sa skončilo :(