L-tryptophan - pomohol vam na depresie, uzkosti, ci panicku poruchu?

RNG

Ja som nikdy nepropagoval kombinacie potravinovych doplnkov s liekmi, lebo vtedy lekari spravidla obvinia neskodny potravinovy doplnok za skodlive nasledky chemickych liekov. Najma u AD je to velmi caste, kedze velka vacsina ludi berucich AD ma nejake skodlive ucinky z nich skor ci neskor a naviac nasledky po dobrani, ci uz z navykovosti, alebo permanentne alebo dlhodobe.

Znacku Paradise Herb St John's Wort najdes napr na iherb .com alebo roznych inych internetovych predajniach.
Pozor na predavkovanie, uvedena narazova davka sa moze brat max 1 x za den, a najlepsie len obcas,podla potreby, tj nie pravidelne.
Ucinna je najma na hladinu serotoninu(SSRI) ale ciastocne aj na norepinephrine(SNRI) , dopamin a GABA v mozgu, co sa uvadza v malo literaturach.

amanda23

Luciano pozor, lubovnik ani L-tryptophan sa nesmie kombinovat s AD, mohol by si si privodit neprijemne stavy, pisu to aj na letaku...

luciano

Ahoj RNG
Mohol by si prosím ťa napísať, kde sa dá tento výrobok od Paradise Herbs kúpiť a pod akým názvom???
Ďakujem

RNG

Onn, extrakt Z lubovnika musi obsahovat 3 mg hypericinu a 30 mg hyperforinu, takze hociaky vyrobok (vacsina)nemusi byt vobec ucinny.
Moja zena pouziva obcas v strese alebo spolocenskych situaciach(davove) vyrobok firmy Paradise Herbs, ktory ma v troch kapsuliach ziadany obsah na narazove pouzitie.
Pravidelne branie neodporucam, lebo telo bezne situacie obvykle zvladne, len pri strese je spotreba neurotransmiterov enormne zvysena, takze u niekoho moze nastat akutny nedostatok, docasne.
Ucinok toho vytazku je asi 2 hodiny od zobratia a trva minimalne 8 hodin.