Ahojte. Prosim poradte mi, ci ist alebo neist k lekarovi. Nie som typ co bez hned s kazdou malickostou za doktorom, tak pls poradte. Uz dost dlhu dobu mavam take cudne pocity v kolenach pri predklone. Nie vzdy, ale ked sa chcem pre nieco napr. zohnut a necupnem si, ale sa len zohnem v pase, cize mam pri tom nohy ohnute v kolenach, tak ked to takto spravim pri urcitom uhle, tak mi pod jablckom tak divne zachrapci a ako keby zaboli. Neviem to presne opisat, nie je to vyslovene bolest, ale potom mam take cudne pocity v kolene. Pri tom zohnuti ako keby bolo slabe, a neudrzalo dobre moju vahu (mam 60kg, takze nadvahou to hadam nebude :) ). Neviete co to moze byt? Popripade ci to je dovod ist k doktorovi? Musim si na to davat pozor, ze pod akym uhlom sa zohybam, aby mi tam tak nezachrupcalo. Mam 27 rokov (som baba), nesportujem aktivne, resp. vobec A teraz neviem ci to je nedostatocnym pohybom, alebo by to pohyb len zhorsil. Alebo ci je v tom nieco ine. Hm.... Inak v rodine maju u nas ludia problemy s kostami, dedkovi aj operovali kolena (neviem co s nimi presne mal). Mam zbehnut k tomu lekarovi?? Ale ked u nas su taki neschopni ortopedi... :(
Cudne pocity v kolene
Zdravim.. To ako keby som ja pisal .. Presne viem co prezivas.. Prezivam to aj ja.. Stane sa.. Ze urcity cas aj ked sa hybem sa nic nerobi no zrazu zacne akoby trpiet ci mravcenie.. Ved to sa ani opisat neda.. Je to taky blby pocit v tej nohe. Nech hybem s nou akokolvek .. Ci sa snazim rupnut si to do spravnej polohy.. No co sa tyka sportu ja korculujem ale aj tak je to hovno platne :D .. Nie raz som premyslal nad tym ze zajdem s tym k doktorke ale coo.. Pojebane slovensko.. Az do doby kym o nohu nepridem do vtedy sa vsetko bude brat na lahku vahu.. Neraz som s tym siel za doktorou ( este ked sa to len zacinalo ) samozrejme dojebala ma.. Premyslam ze pojdem teraz po sviatkoch a uvidime .. Do teraz som to riesil po svojom.. Natieral som si to konskou mastou ( na chvilku to aj ucinkovalo ) ale povacsine hned po vcucnuti masti .. Som si obviazal nohu elastickym obvezom .. Celkom to pomaha. Aspon mne..pretoze ak citim obvez na nohe.. Tympadom tu nohu tak nevyuzivam..samozrejme aj kulham ale to aj bez obvezu.. Mozno to moze byt aj kvoli tomu ze je tam noznost ...ze mam lavu nohu dlhsiu.. No boh vie.. Som zvedavy co mi povie doktorka .. Len nech mi skusi " odporucit " nejake tabletky alebo masticky :D to ju rovno niekam poslem.. Jo a inac.. Ako si to vyriesila ty? PS: mam 20r.
Prosíííííííííííííííííííííím
Nikto nemal nic podobne?? A ja ze mi tu napise kopa ludi a podobnymi skusenostami:-)
Dakujem,to je pravda.
A je u niekto kto ma/mal podobne problemy?
U nás sú dobrí lekári ale skús sa na to spýtať za to nič nedáš. Hlavne nech Ťa neodbije tabletkami alebo mastičkami - ak áno tak povedz, že by bolo dobrá spraviť rontgen alebo sono a určite mu povedz aj o tom v rodine.