prosim vas, ak mate niekto akekolvek skusenosti s uzivanim tohoto lieku prosim napiste..uzivam ho par dni a citim sa ako v inom tele..neviem to ani opisat...mate niekto akekolvek skusenosti s jeho vedlajsimi ucinkami?? kedy vlastne zaberie..dakujem za kazdy prispevok
Skusenosti s uzivanim Arketisu na PP, depresie, uzkost
prosim vas pribrali ste niekto z tychto antidepresiv??
a tiez nemam chut pribrat a nejako sa neviem stopnut pri jedeni
ja zacinam len, prvy tyzden teraz beriem rano polku 10mg...a mam uz nabehnut na celu tabletku cize 20mg na rano..uz teraz sa citim kadejako tak mam obavy este zvysovat davku...mam uzkost, PP a depresie,ale je pravda, ze uz po tomto tyzdni sice depresie sa nezlepsuje ale uzkost a PP je lepsie ako bolo...
Beriem 20 mg tabletku...ráno po raňajkách...ale brala som už aj polku tabletky (10 mg dávku)...ale prišlo zase na mna kus obdobie depresií tak zase celú...a vy akú dávku?
dakujem za odpoved..ja sa citim ako opita, dkonca mi trpnu zuby akokeby ma boleli.aku davkus beriete? a rano alebo vecer? ja rano
Zdravím, Arketis beriem 3 roky...prvé dva týždne, som mávala v noci stavy, že keď som išla napr. na WC v noci, všetko sa mi točilo, rozmazávalo...pribrala som 10 kg...ale ja som z depresií a úzkosti aj veľmi schudla, takže sa mi to v priebehu 2 mesiacov navrátilo...ešte som pol roka mala problém pri močení (nie úplne vždy)- pocit, že vám treba cikať, ale nevedela som, nevedela som sa uvolniť akoby...ale prešlo to všetko...ale musím povedať, že po týždni sa moje problémy čo sa týkalo úzkostí a depresií zmiernili a preto som tieto vedľajšie účinky nebrala zaťažko.
priberali ste niekto prosim vas z tohoto pripravku?